Reţete Vegane Fără Foc

Reţete Vegane Fără Foc
196,00 MDL (39,40 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Ligia Pop este raw food chef, gazda show-ului TV online „Ligia’s Kitchen“, organizeaza anual expozitii raw food nationale si sustine demonstratii culinare cu preparate de acest fel. A mai scris doua carti pe aceeasi tema: Deserturi pentru Parinti si Copii Sanatosi, Germeni si Vlastari: Surse de Sanatate si Energie.
Pe langa toate acestea, este licentiata in muzica a Universitatii de Arte „George Enescu“ din Iasi, e profesoara de pian si autoarea metodei inovative de pian „Pasi in Lumea Muzicii“.

Autoarea a adunat in aceasta carte retete create personal, cu dorinta de a impartasi si altora din deliciile acestui fel de alimentatie, numit frumos: raw food. Cartea nu este dedicata doar celor care vor sa elimine produsele animale sau sa manance in totalitate doar alimente vegane crude, ci intregului public care doreste sa-si imbunatateasca stilul de alimentatie.

Aceasta carte va ajuta sa descoperiti 80 de retete delicioase, pornind de la paine din seminte, lapte si branzeturi din nuci, chiftele si diverse feluri de mancare vegana cruda, creme de prajituri, deserturi si torturi extrem de apetisante si sanatoase. Toate ingredientele folosite sunt netratate termic, pline de vitamine si enzime prezente doar in cruditati, de care corpul nostru are nevoie pentru o functionare optima.

Detaliile Produsului

Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 200
Editura: Curtea Veche
Apariția: Octombrie 2012
ISBN: 978-606-588-349-9
Dimensiuni: 18,6 x 24,6 cm
Greutatea: 0.5600

Pareri