Descriere
Cu retetele pe care vi le prezentam aici puteti aduce savoarea si parfumul specific al Mediteranei in bucataria dumneavoastra. Pestele proaspat, ierburile aromate si legumele de tot felul - toate sinonime cu bucataria mediteraneana - va dezvaluie acum secretele ce va vor permite sa le combinati in feluri de mincare rapide si simple, potrivite oricarei ocazii. Insotite de numeroase ilustratii, cu instructiuni simple si clare, aceste retete sunt cea mai buna dovada ca experimentele nu sunt ceva periculos in bucatarie!
Feluri de mancare spaniole, frantuzesti, grecesti si italienesti va sunt acum la indemina; descoperiti omleta spaniola cu peste afumat sau uimiti-va prietenii cu atit de specialele scoici Arrabbiata.
Cu siguranta incepatorii vor gasi capitolul introductiv cat se poate de util in calatoria prin bucataria mediteraneana, iar bucatarii mai experimentati se vor bucura de sfaturile suplimentare oferite alaturi de unele dintre retete.
Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:
Detaliile Produsului
Limba: | Română |
---|---|
Coperta: | Copertă moale |
Pagini: | 48 |
Editura: | Rao |
Apariția: | 2008 |
ISBN: | 978-973-717-276-1 |
Dimensiuni: | 15,4 x 21 cm |
Greutatea: | 0.4500 |