Renunță la tâmpenii (LIVRARE 15 ZILE)

Monica Sweeney

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

„Renunta la tampenii” - Un jurnal al renuntarii la tampenii si al crearii unei vieti fericite

In paginile acestui jurnal vei gasi diferite oportunitati pentru a-ti da jos palaria de pe cap, spunand: "Adio, cretinilor!" tuturor lucrurilor negative din viata ta, deschizandu-te in schimb in fata reflectiilor pozitive si a momentelor fericite care te asteapta. Scufunda-te in sinele tau emotional prin diferite activitati ireverentioase, si savureaza starea blanda de catharsis la care conduce detasarea. Foloseste-te de acest jurnal pentru a te elibera de toate tampeniile care te sufoca!
 
Cultivarea ranchiunei si dorinta de a te razbuna iti pot rapi foarte multa energie! Desi asteptarea unui moment de placere nascuta din neplacerea altcuiva suna atat de dulce, adevarata fericire deriva din detasarea pura (de tip "ma doare in cot"). Daca vei citi cartea Renunta la tampenii, vei gasi cu siguranta momente de catharsis in mijlocul obscenitatilor si de bucurie in mijlocul unor activitati care te vor inspira prin atitudinea lor pozitiva. De-a lungul acestor pagini absolut incantatoare vei descoperi diferite modalitati de a te elibera de "tampenii" (de gandurile si de emotiile tale negative), elevandu-ti in acest fel starea de spirit.
 
Gaseste-ti seninatatea in micile lucruri din jurul tau, care iti sunt utile si care te fac fericit. Spune "Adio, idiotule" tuturor lucrurilor care te deranjeaza. Insenineaza-te si urmareste-ti curcubeul personal!

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 128
Apariția: 2021
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-606-756-043-5