Rendez-vous la Miezul Nopţii

Rendez-vous la Miezul Nopţii
79,00 MDL (18,49 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Augusta Ballinger este convinsă că la mijloc este o greşeală teribilă. Temutul conte de Graystone, înfumurat şi periculos, nu şi-ar putea dori în veci să o ia de soţie, mai ales că, după cum se zvoneşte, aleasa lui trebuie să fie un model de virtute. Şi toată lumea ştie că Augusta, ultima reprezentantă a aventurosului neam Ballinger din Northumberland, este o femeie care nu dă doi bani pe regulile bunei-cuviinţe.

Tocmai de aceea, frumoasa nesăbuită se duce în miez de noapte la reşedinţa contelui pentru a-l convinge că ar fi o soţie de coşmar. Spre surprinderea ei însă, pătrunderea prin efracţie nu face decât să întărească hotărârea aristocratului, care constată nu-şi doreşte nimic mai mult decât să-i sărute buzele apetisante şi să-i dea o lecţie de bună purtare.

Jocul dragostei este însă complicat de o ameninţare ce pândeşte din umbră: un fost spion de-al francezilor, supranumit Păianjenul, îşi ţese meticulos pânza în jurul celor doi, punându-le în primejdie iubirea, onoarea şi, într-un final, viaţa.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 336
Editura: Lira
Apariția: August 2013
ISBN: 978-606-686-281-3
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.3300

Pareri