Remedii Naturiste pentru Oase şi Articulaţii

Remedii Naturiste pentru Oase şi Articulaţii

Preț de Listă: 104,00 MDL (26,00 RON)

Preț: 78,00 MDL (19,50 RON)

Economisești: 26,00 MDL (6,50 RON) (25%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Dacă vă număraţi printre milioanele de persoane care suferă de artrită, reumatism, osteoporoză sau alte afecţiuni ale oaselor și articulaţiilor, știţi cu siguranţă cât de important este ca sistemul musculo-scheletal să fie sănătos.

În acest ghid cu numeroase referinţe, clinicianul fitoterapeut David Hoffmann vă prezintă cele mai bune remedii naturiste și modul în care trebuie folosite.

Veți găsi, de asemenea:

• Explicaţii clare referitoare la modalităţile de integrare a plantelor medicinale în regimul zilnic, în scopul prevenirii afecţiunilor oaselor și articulaţiilor;

• O privire de ansamblu asupra afecţiunilor sistemului musculo-scheletal, de la artrită la osteoporoză, precum și remediile naturiste pentru fiecare boală în parte;

• Un ghid de la A la Z al celor mai utile plante medicinale pentru sistemul musculo-scheletal, împreună cu instrucţiuni de preparare și dozare.   

Descoperiţi remediile oferite de natură și bucuraţi-vă astfel de o viață mai sănătoasă, de vitalitate sporită și de oase și articulaţii mai puternice! 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 144
Editura: Litera
Apariția: August 2015
ISBN: 978-606-741-531-5
Dimensiuni: 14 x 20 cm
Greutatea: 0.1500

Pareri