Relicvariul

Relicvariul
331,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Librăria Bestseller din Chișinău (Centru) str. Pușkin 35 068-799-933 Stoc limitat
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

La optsprezece luni după uciderea lui Mbwun, creatura de coşmar venită de pe platoul uitat de lume din bazinul Amazonului, oraşul e zguduit de o serie de crime comise cu sălbăticie. Victimele sunt mai ales oamenii-cârtiţă, vagabonzii care sălăşluiesc în imensul, stratificatul şi necartografiatul labirint de tuneluri şi canale de sub metropolă.

Dar scandalul izbucneşte de abia după descoperirea trupului aproape descompus şi decapitat al unei tinere din lumea bună. Mephisto, cel mai cunoscut dintre liderii cârtiţelor, vrea să-i unească pe toţi locuitorii tunelurilor împotriva pericolului necunoscut, care pare să urce din Mansarda Diavolului, zonă până atunci pustie din străfundul subteranelor.

În acest loc cumplit, care urmează să fie inundat de apele lacului artificial Reservoir din Central Park, pătrund Pendergast, locotenentul D'Agosta, Mephisto şi Margo Green, într-o încercare disperată de a împiedica infiltrarea apei în fluviul Hudson şi, implicit, infestarea oceanului cu liliceae mbwunensis, planta-drog a lui Mbwun, acum modificată genetic.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 512
Editura: Rao
Apariția: 2008
ISBN: 9789731033747
Dimensiuni: 13 x 23 cm
Greutatea: 0.5500

Pareri