Reiki prin 100+ Întrebări și Răspunsuri

Reiki prin 100+ Întrebări și Răspunsuri
127,00 MDL (31,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

 

Traducere de Dorin Nistor.

Tot mai multi oameni prefera sa apeleze, pentru prevenirea sau rezolvarea problemelor de sanatate, la o metoda terapeutica fara riscuri.

Una dintre aceste forme de medicina alternativa este Reiki. Prin ce se deosebeste Reiki de alte metode de vindecare? Cum influenteaza corpul si mintea? Cit de des se poate practica? Poate fi Reiki folosit impreuna cu alte forme de terapie?

Structurata pe modelul intrebare-raspuns, cartea clarifica multe dintre cele mai frecvente nelamuriri legate de subtilitatile acestei arte de vindecare, oferind informatii utile atit incepatorilor, cit si celor cu experienta in domeniu, pe baza unei metode ce vizeaza in special latura medicala a practicii Reiki, pentru obtinerea echilibrului fizic si psihic si combaterea bolilor cronice sau acute.

Cuprins: Notiuni de baza despre Reiki si despre Gradele Intii, al Doilea si al Treilea • Cele cinci principii • Totul despre vindecarea cu Reiki • Pozitiile miinilor in tratamentul pe tot corpul si efectul lor asupra sistemului endocrin

Despre Autor

Laxmi Paula Horan este psiholog, maestru Reiki, organizatoare de seminarii si autoarea mai multor lucrari in domeniu. Nascuta in SUA, si-a petrecut copilaria in Italia si Germania. Este licentiata in sociologie si literatura engleza in Marea Britanie si si-a luat masteratul si doctoratul in psihologie la San Diego (California). Dintre volumele publicate, mentionam: Empowerment through Reiki (Lotus Press, Twin Lakes, 1990, tradusa in 15 limbi), Abundance through Reiki (Lotus Press, Twin Lakes, 1995), The Ultimate Reiki Touch (Lotus Press, Twin Lakes, 2002), Core Empowerment (Full Circle Publishing Ltd, New Delhi, 2003), The 9 Principles of Self-Healing (Full Circle Publishing Ltd, New Delhi, 2003).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 224
Editura: Polirom
Apariția: 2006
ISBN: 973-46-0248-9
Dimensiuni: 13,5 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri