Regina roșie

Regina roșie

Preț de Listă: 242,00 MDL (60,50 RON)

Preț: 121,00 MDL (30,25 RON)

Economisești: 121,00 MDL (30,25 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Regina rosie, al doilea roman din ciclul dedicat Razboiului celor Doua Roze, imbogateste galeria de femei puternice si influente creata de Philippa Gregory cu o figura emblematica pentru istoria Angliei: lady Margaret Beaufort, femeia ale carei ambitie, inteligenta si curaj au dus la intemeierea dinastiei Tudor.

Romanul urmareste cu fidelitate destinul ei schimbator si transformarea sa uluitoare dintr-o tanara inocenta si pioasa de noua ani, silita sa se supuna fara proteste dorintelor familiei pentru a incheia o casatorie lipsita de iubire, intr-o curteana abila si hotarata. Ea nu se da in laturi de la cele mai primejdioase uneltiri, de la cele mai indoielnice aliante sau cele mai avantajoase casatorii pentru a-si vedea implinit visul cel mai fierbinte: acela de a-si vedea fiul pe tronul Angliei.

Philippa Gregory zugraveste in culori vii perioada adolescentei si maturitatii sale intr-o Anglie sfasiata de rivalitatile dintre Casa de Lancaster si Casa de York si devastata de bataliile sangeroase din Razboiul celor Doua Roze.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 360
Editura: Polirom
Apariția: 2011
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4700

Pareri