Regatul. Aventurile soților Fargo

Regatul. Aventurile soților Fargo
192,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Librăria Bestseller din Chișinău (Centru) str. Pușkin 35 068-799-933 Stoc limitat
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Maeștri ai vânătorilor de comori, Sam şi Remi Fargo nu sunt deloc obișnuiți cu vânătoarea de oameni. Dar un baron texan al petrolului apelează la ei cu o rugăminte personală: un detectiv particular angajat să-i găsească tatăl dispărut s-a pierdut fără urmă și el.

Dat fiind că detectivul le este prieten, ar fi dispuși Sam și Remi să-i caute pe amândoi? În ciuda suspiciunilor, cei doi acceptă noua provocare, iar ceea ce vor descoperi va fi mai mult decât și-ar fi putut imagina. În călătoria care îi poartă prin Tibet, Nepal, Bulgaria, India și China, Sam și Remi Fargo se trezesc implicați în traficul cu fosile de pe piaţa neagră, descoperă un cufăr vechi de secole, un regat tibetan dispărut, un dirijabil inventat cu secole înaintea vremii sale... şi un schelet care ar putea transforma complet întreaga istorie a evoluţiei umane.

"Plin de imaginaţie şi cu un suspans care-ți taie răsuflarea, Regatul dovedeşte încă o dată de ce Clive Cussler este considerat „unul dintre cei mai buni autori contemporani de thriller”. -- New York Post

Recenzii

O aventură care te poartă prin Asia și America într-o goană după descifrarea unui cod vechi ce indică locația Paradisului – Shangri-La - și a unui artefact cu rol important în evoluția umană.

Cartea este o îmbinare reușită între vechi și nou, între miturile și legendele ce înconjoară originea Theurangului numit și Omul de Aur și originea Paradisului budist Shangri-La cât și de elemente moderne date de căutarea de comori, facilitată de diverse gadgeturi contemporane (iPhone și tablete electronice) și de lăcomia occidentală. Toate acestea fac din romanul lui Cussler și Blackwood o lectură interesantă și captivantă pe alocuri.

Călătoria amplă care îi poartă pe cei doi soți prin Tibet, Nepal, Bulgaria, India și China oferă cititorului provocarea de a pune cap la cap indiciile găsite și de a aștepta cu nerăbdare punctul final al vânătorii, așteptare sporită și de încurcăturile care se țin scai de Sam și Remi și care le testează constant ingeniozitatea, curajul și abilitatea de a-și păstra sângele rece, nefiind puține ocaziile în care tinzi să crezi că aceștia nu vor mai apuca ziua de mâine.

Plusuri: Subiectul romanului și goana după Theurang.  

Minusuri: Trunchierea suspansului în momente cheie prin inserarea unor replici drăguțe care arată afecțiunea dintre cei doi soți.   

Recomandari: Iubitorilor de romane de aventură.   

--  Calina Matei, Bookblog.ro

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Kingdom (A Fargo Adventure)
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 448
Editura: Litera
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-600-586-9
Dimensiuni: 12 x 19 cm
Greutatea: 0.5000

Pareri