Refugiul. Drumul spre Lumină. Vol. 2

Mai multe poze

Refugiul. Drumul spre Lumină. Vol. 2
99,00 MDL (19,90 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Unica supravieţuitoare a unei crime brutale, Reece Gilmore este pe fugă, luptându-se cu disperare să facă faţă atacurilor de panică şi coşmarurilor care o bântuie. Nu intenţionează să rămână în adormitul orăşel Angel’s Fist nici măcar o secundă mai mult decât este nevoie, în ciuda locuitorilor săi prietenoşi – chiar dacă puţin cam prea curioşi – şi a irezistibilei atracţii pe care o simte faţă de scriitorul Brody.

Totuşi, în timpul unui traseu pe munte, observă un cuplu implicat într-o altercaţie violentă, care culminează cu o crimă. În lipsa oricărei dovezi, autorităţilor din Angel’s Fist le este greu să creadă povestea lui Reece.

Dar, când o serie de evenimente ameninţătoare dovedesc că cineva vrea să o înlăture, Reece îşi pune încrederea în Brody – singura persoană care este convinsă de adevărul spuselor ei – pentru a găsi criminalul înainte de a fi prea târziu.

 

Despre Autor


 

Nora Roberts - este autoarea a peste 200 de romane de dragoste, și majoritatea au intrat în topurile de vânzări realizate de New York Times.

Cărţile ei au fost publicate în 35 de țări, în peste 400 de milioane de exemplare în lumea întreagă. Nora Roberts este primul autor prezent în Galeria Celebrităților înființată de Asociația Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 256
Editura: Lira
Apariția: Februarie 2015
ISBN: 978-606-686-720-7
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri