Refugiat in Turcia

Refugiat in Turcia

Preț de Listă: 205,00 MDL

Preț: 184,50 MDL

Economisești: 20,50 MDL (10%)

Disponibilitate: Stoc Limitat

Livrare prin Curier
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Carte disponibilă în:

Librăria Bestseller din or. Chișinău:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă TELECENTRU str. Drumul Viilor 36/1 069-003-400 Stoc limitat

Descriere

Un roman autobiografic, Refugiat in Turcia dezvaluie o lume putin cunoscuta si adeseori neinteleasa, din perspectiva inedita a unui fugar. Unii dintre noi tind sa-i judece subiectiv pe cei care au parasit tara definitiv. Pentru a-i cunoaste mai bine, autorul il aduce pe cititor in mijlocul unei tabere de refugiati.
 
Cine erau de fapt acei refugiati care uneori au fugit din tara cu riscul vietii? Ce i-a facut sa plece in pribegie? De ce nu s-au mai uitat inapoi, chiar ajunsi la ananghie? Pe noul drum in viata, ce greutati au intampinat? Cum i-a primit lumea la care au visat? Atrasi de mirajul Occidentului, ce au gasit in realitate? Li s-au implinit sperantele acolo, departe, ori s-au ales cu iluzii desarte? Pierduti printre straini, s-au eliberat de trecut, ori au ajuns dezradacinati, platind un greu tribut? Ce ii uneste dar ii si desparte pe refugiati si romanii plecati la munca in strainatate? De nu reuseau anumiti refugiati musulmani sa se integreze in Europa crestina si cine era de vina? Poate o birocratie rece sa zdrobeasca vointa unui refugiat hotarat sa o pacaleasca?
 
Pe masura ce citeste romanul, cititorul se va simti stimulat sa afle singur raspunsurile la aceste intrebari cu substrat. Adresata cititorilor din tara si diaspora, cartea evoca intamplari incredibile, dar adevarate, prin care trec personaje viu colorate. Povestite pe un ton umoristic, dar uneori si satiric, peripetiile refugiatilor cresc in intensitate treptat, pe fondul unei povesti de dragoste cu un sfarsit neasteptat.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 482
Brand: Creator
Apariția: 2021
ISBN: 9786060293736
Dimensiuni: 21 x 15 cm

Pareri