Reflexoterapia Facială Dien 'Cham'

Reflexoterapia Facială Dien 'Cham'
132,00 MDL (29,59 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Suntem constienti de faptul ca sanatatea este un capital care trebuie pastrat, ca actualul stil de viata este raspunzator de suferintele fizice, ca sufletul si trupul nu sunt entitati ce trebuie luate separat, ca legatura omului cu universul este importanta pentru regasirea echilibrului psihic, fizic si spiritual. Caile medicinei clasice se imbogatesc, viziunea asupra bolii si bolnavilor se schimba, iar informatia constituie un aspect important al profilaxiei medicale.

Colectia „Sa fii sanatos“ deschide publicului noi cai pentru a intelege de unde vine boala, cum se poate vindeca si mai ales ce poate face pentru mentinerea sanatatii si pentru a se bucura pe deplin de viata.

Dien'Cham', extraordinara metoda de reflexoterapie faciala vietnameza, va ofera urmatoarele avantaje:

  • sa tratati o boala obisnuita fara sa fie nevoie sa recurgeti, in mod obligatoriu, la serviciile unui medic;
  • sa va reduceti suferintele intr-un mod simplu;
  • sa va regasiti sanatatea inducand efectul unui medicament fara sa-l luati;
  • sa dobanditi deprinderi care sa va ajute sa preveniti bolile intr-un mod simplu, in cel mai scurt timp si cu eforturi minime… si, toate acestea, gratuit!

Odata deprinsa, aceasta metoda de tratament va va permite sa va simtiti mai bine, fara a avea nevoie de medicamente si aparatura, oriunde ati fi si in orice moment! Pentru a va alina propriile suferinte sau pe ale celor apropiati, nu va veti folosi decat degetele, stimuland punctele reflexe din zona faciala.

Insusirea bazelor acestei tehnici va va permite, in cateva ore, invatarea a circa 60 de puncte reflexe situate facial, precum si a modului in care pot fi stimulate in diverse cazuri. Aceasta lucrare simpla si practica este o adevarata farmacie ambulanta... la indemana dumneavoastra! 

Rezultatul nu se lasa niciodata asteptat: o durere de cap se va risipi in cateva secunde, o durere de spate de asemenea. De altfel, nu trebuie sa credeti aceste lucruri scrise in paginile unei carti: va fi de ajuns sa incercati pentru a va convinge singuri... 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 280
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2007
ISBN: 978-973-66-9235-2
Dimensiuni: 15,5 x 22 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri