Reflexologia plantară pentru sănătatea întregului corp. Masajul zonal al piciorului

Reflexologia plantară pentru sănătatea întregului corp. Masajul zonal al piciorului
109,00 MDL (27,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Cărții

Masarea anumitor puncte reflexe, legate prin canale energetice cu organele interne, permite restabilirea functiilor organismului, precum si vindecarea diverselor afectiuni. Veritabil manual de masaj zonal, cartea este structurata in vederea unei aprofundari cit mai usoare si mai rapide a tehnicilor folosite. Cu ajutorul hartilor detaliate si al numeroaselor indicatii pentru fiecare tip de afectiune (astm, hipertensiune, dureri de cap, probleme renale etc.), veti beneficia de un remediu natural nepretuit.

Cuprins: Sanatatea in virful picioarelor • Identificarea zonelor reflexe • Unde trebuie sa masati in caz de... • Sanatatea in miinile noastre • O dezvoltare particulara: De la terapia prenatala si metamorfoza la tehnica metamorfica

Despre Autori

Clara Bianca Erede s-a initiat in masajul zonal in urma unei vizite efectuate in comunitatea Findhorn din Scotia, prin intermediul careia a facut cunostinta cu reflexologia si, prin aceasta, cu „metamorfoza”, terapie elaborata de Robert St. John, a carui eleva si colaboratoare a fost. Inainte de a se specializa in aceasta tehnica a studiat homeopatia, macrobiotica, alimentatia naturista si hatha yoga. La Editura Red a mai publicat: Massaggio zonale della mano (1986, reeditata in 2003) si Massaggio zonale (1988).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 144
Editura: Polirom
Apariția: 2005
ISBN: 973-46-0050-8
Dimensiuni: 13,5 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri