Experienţa Apple. Secretele Construirii unei Relaţii pe Termen Lung cu Clienţii

Experienţa Apple. Secretele Construirii unei Relaţii pe Termen Lung cu Clienţii
190,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Reinventează-ţi afacerea astfel încât să le oferi clienţilor tăi satisfacţie şi experienţe memorabile.

Magazinele Apple obţin profituri mai mari pe metru pătrat decât orice alt retailer. La baza succesului şi a loialităţii ieşite din comun de care dau dovadă clienţii lor nu se află doar calitatea extraordinară a produselor, ci nişte oameni excepţionali, extrem de informaţi, cărora li se acordă putere de decizie, fiind motivaţi să le ofere cumpărătorilor o experienţă cu adevărat memorabilă.

Carmine Gallo, expert în comunicare şi un autor care a studiat îndeaproape compania Apple, ne prezintă principiile şi practicile care i-au făcut pe clienţi să fie atât de fideli brandului şi ne explică cum putem obţine rezultate uimitoare oferind servicii la standarde înalte.

 
„O mulţime de sfaturi şi de resurse utile pentru toţi cei interesaţi să îşi reinventeze afacerea şi să le ofere clienţilor o experienţă extraordinară, astfel încât să le fie loiali pe viaţă.“ -- Loic Le Meur, CEO, LeWeb
 
„Această carte te va ajuta să înțelegi și să implementezi cei trei stâlpi de bază ai încântării clienților: caracterul plăcut, încrederea și calitatea.” -- Guy Kawasaki

 


Despre Autor


 

Carmine Gallo este consilier pe probleme de comunicare pentru unele dintre cele mai admirate branduri din lume, printre care şi Intel, Chase, IBM, Nokia, SanDisk, The Home Depot sau Hyundai.

Gallo este redactor la Bloomberg BusinessWeek şi Monster.com, important orator şi susţinãtor de seminarii, având apariţii la CNBC, NBC, MSNBC.com, BNET, Forbes.com şi în New York Times, Wall Street Journal şi Investor’s Business Daily. Este fost pre­zentator TV şi ziarist financiar, câşti­gãtor de premii Emmy ca jurnalist pentru CNN, CBS, CNET, Fox şi Paul Allesn’s TechTV.

Gallo a ocupat poziţia de vicepreşedinte pentru Ketchum, una dintre cele mai cunoscute firme de relaţii publice la nivel global, înainte de a-şi înfiinţa propria firmã de consi­liere în comunicare şi susţinere de prezentãri, Gallo Communications Group. Gallo locuieşte în San Francisco Bay cu soţia şi cele douã fiice.

www.carminegallo.com

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 280
Editura: Amaltea
Apariția: Ianuarie 2015
ISBN: 978-973-162-132-6
Dimensiuni: 13,7 x 20,5 cm
Greutatea: 0.2400

Pareri