Banchetul Nebunilor. Vampirii din Morganville. Vol. 4

Banchetul Nebunilor. Vampirii din Morganville. Vol. 4

Preț de Listă: 188,00 MDL (47,00 RON)

Preț: 94,00 MDL (23,50 RON)

Economisești: 94,00 MDL (23,50 RON) (50%)

Disponibilitate: În Stoc

Descriere

Morganville nu este ceea ce pare... Vampirii domnesc asupra orașului...Și a tuturor celor care locuiesc în el. În orasul universitar Morganville, vampirii si oamenii au invatat sa traiasca intr-o pace relativa.

Totusi, unii studenti – cum este si Claire Danvers – stiu ca, dupa lasarea intunericului, invatatura poate fi lasata pe planul doi, mai importanta fiind supravietuirea. Si asta, mai ales dupa sosirea domnului Bishop, tatal Ameliei – un vampir malefic, dornic de putere si care actioneaza dincolo de orice reguli.

Ceea ce doreste el este inimaginabil de sinistru. Abia in seara unui banchet, la care participa toti vampirii, alaturi de partenerii lor umani, Claire realizeaza care este planul lui Bishop... ca si complicata si funesta capcana pe care le-o intinde cetatenilor cu sange cald din Morganville...

 

Recenzii

„Intriga uluitoare, dialoguri spirituale, personaje care te cuceresc.” –- Romance Reviews Today

„O electrizanta poveste care adauga o noua dimensiune miturilor cu vampiri.” –- Midwest Book Review

 

Despre Autoare

Rachel Caine - pe adevăratul ei nume Roxanne Longstreet Conrad, este o autoare americană de SF, fantasy, suspans şi horror, care publică din 1991 sub mai multe pseudonime. Pe lângă seria Vampirii din Morganville, Rachel Caine este autoarea şi a popularei serii Weather Warden, care cuprinde Ill Wind, Heat Stroke, Chill Factor, Windfall, Firestorm, Thin Air, Gale Force, Cape Storm şi Total Eclipse.

Sub pseudonimul Julia Fortune publică romane tie-in, după producţii cinematografice sau TV de succes, cum ar fi Sacrifice Moon (Stargate SG-1), 2004. Rachel şi soţul ei, artistul iluzionist R. Cat Conrad, locuiesc în Texas, împreună cu iguanele lor, Popeye şi Darwin, cu un mali uromastyx numit (cât se poate de adecvat) O’Malley şi cu o ţestoasă-leopard botezată Shelley (după poet, fireşte).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 384
Editura: Corint
Apariția: 2011
ISBN: 978-973-102-321-2
Dimensiuni: 13,5 x 20,5 cm
Greutatea: 0.4800

Pareri