Redactarea Materialelor pentru Televiziune, Radio și Noile Media

Redactarea Materialelor pentru Televiziune, Radio și Noile Media
270,00 MDL (63,21 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Traducere de Miruna Andriescu.

Rezultat al indelungatei experiente in domeniu a autorului, volumul ofera informatii detaliate si actualizate cu privire la principiile, tehnicile si abordarile recomandate in redactarea materialelor pentru televiziune, radio si Internet.

Robert L. Hilliard prezinta numeroase exemple care acopera formate diferite – interviuri, emisiuni sportive, reclame, scenarii de film, stiri, documentare, reality-show-uri, talk-show-uri, programe muzicale, telenovele – si aduce argumente legate de cererile pietei in sprijinul recomandarilor sale referitoare la alegerea unui anumit stil si continut. Un excelent manual introductiv pentru viitorii profesionisti, dar si un ghid practic care propune diferite modalitati de combinare a elementelor vizuale si auditive necesare pentru crearea unor materiale de calitate.

Din cuprins:

Mass-media • Elementele fundamentale ale productiei • Formatul si stilul • Reclamele si anunturile • Actualitatile si stirile sportive • Reportajele, documentarele si reality-show-urile • Interviurile si talk-show-urile • Muzica, varieteul si comedia • Programele pentru companii, emisiunile educative si emisiunile pentru copii • Productiile dramatice

Despre Autor

Robert L. Hilliard a fost timp de peste 15 ani membru al Comisiei Federale de Comunicatii (Federal Communications Commission – FCC) din Washington, DC, in calitate de presedinte al subcomisiei pentru emisiuni de radio si televiziune.

De asemenea, a fost presedinte al Federal Interagency Media Committee, care facea legatura intre 25 de agentii federale si era subordonat Casei Albe, coordonind totodata diverse alte grupuri federale mass-media si educationale. Hilliard a plecat de la Washington pentru a deveni decan responsabil cu programele de studiu postuniversitare, profesor titular de mass-media si, in prezent, profesor emerit.

A publicat 35 de carti in domeniul mass-mediei, printre care Global Broadcasting Systems; Dirty Discourse: Sex and Indecency in American Broadcasting; The Quieted Voice: the Rise and Decline of Localism in Radio, Media, Education and America’s Counter-Culture Revolution si Hollywood Speaks Out: Pictures That Dared to Protest Real World Issues.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 504
Editura: Polirom
Apariția: Noiembrie 2012
ISBN: 978-973-46-3133-9
Dimensiuni: 16 x 23,5 cm
Greutatea: 0.5000

Pareri