Reconcilierea. Islam, Democraţie, Occident

Reconcilierea. Islam, Democraţie, Occident
249,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

In Reconcilierea Benazir Bhutto povesteste cu detalii captivante ultimile sale luni in Pakistan si propune diverse solutii pentru oprirea radicalismului islamic si pentru redescoperirea tolerantei si a dreptatii, valori care se afla in centrul credintei sale.

Cartea exploreaza complexitatea relatiilor dintre Orientul Mijlociu si Occident. Traseaza cauzele terorismului international, inclusiv suportul american pentru generalul pakistanez Zia-ul-Haq, care, printre altele, a dizolvat partide politice, a suspendat protectia drepturilor omului si a aliniat in serviciile secrete pakistaneze cele mai radicale elemente dintre mujahedinii afgani.

Ea nu se adreseaza numai Occidentului, ci si musulmanilor din intreaga lume care se afla la rascrucea dintre trecut si prezent, intre educatie si ignoranta, intre pace si terorism si intre dictatura si democratie. Democratia si Islamul nu sunt incompatibile, iar ciocnirea dintre Islam si Occident nu este inevitabila. Bhutto ne prezinta o imagine a Islamului modern care sfideaza caricaturile negative raspandite in Vest.

Dupa citirea acestei carti, va deveni inca si mai clara pierderea suferita de intreaga lume prin asasinarea lui Benazir Bhutto.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 316
Editura: Rao
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-103-836-0
Dimensiuni: 13 x 23 cm
Greutatea: 0.4600

Pareri