Recomandari Psihanalitice pentru Mame

Recomandari Psihanalitice pentru Mame

Preț de Listă: 100,00 MDL (20,10 RON)

Preț: 30,00 MDL (6,03 RON)

Economisești: 70,00 MDL (14,07 RON) (70%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Adesea, ca parinti, ne crestem copiii ghidati de prejudecati pe care le-am mostenit de la parintii nostri. Cea mai raspandita si cea mai daunatoare dintre acestea este ca, la inceputul vietii, copilul este pur la suflet si la trup ca un inger. Asa incat, daca vom constata ca fratele mai mare nu-si iubeste fratiorul sau surioara, suntem foarte contrariati si uneori il pedepsim. Sau, daca vom constata la copilul nostru anumite activitati erotice, ne intrebam daca nu cumva e ceva grav si trebuie sa mergem la pediatru. 

Cartea lui Stekel ne elibereaza de prejudecatile traditionale si, inspirata din rezultatele psihanalizei, ne asaza pe terenul realitatii psihice: la nastere, copilul este un mare egoist (si hedonist), pe care doar treptat educatia il poate transforma intr-o fiinta altruista.

 

Despre Autor

Wilhelm Stekel, medic si psiholog austriac, este unul dintre cei mai importanti colaboratori ai lui Freud din perioada de inceput a psihanalizei.

Dintre numeroasele sale carti, Editura Trei a publicat Psihologia eroticii feminine, Recomandari psihanalitice pentru mame, Psihologia eroticii masculine si Profunzimile sufletului.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 256
Editura: Trei
Apariția: Aprilie 2010
ISBN: 978-973-707-397-6
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3600

Pareri