Răzbunarea asasinului

Răzbunarea asasinului
268,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Volumul al treilea din Trilogia Farseer Răzbunarea asasinului încheie o trilogie scrisă cu iscusinţă de o autoare singulară în literatura fantasy de astăzi. Robin Hobb apelează la soluţii literare uimitoare prin ingeniozitatea lor şi te introduce în teritoriul imaginar al intrigilor ţesute de câţiva eroi pe care nu-i vei uita multă vreme. Alături de ei străbaţi ţinuturi nesfârşite şi le trăieşti drama până la final, când unele speranţe mor şi altele de-abia îndrăznesc să răsară, iar aventura se încheie numai ca să înceapă din nou.

Când ai citit şi ultima pagină din Răzbunarea..., nu poţi să te desparţi nici de erou, nici de prietenul său lup. FitzChivalry Farseer, protagonistul cu o soartă mai amară decât moartea, e un reper pentru tineri şi mai puţin tineri în aceeaşi măsură, iar trilogia Farseer e un cadou excelent, o lectură care va încânta la orice vârstă.

„Iată genul de carte în care te pierzi şi începi s-o parcurgi tot mai pe îndelete pe măsură ce te apropii de sfârşit, pentru că nu vrei să se termine. Personajele m-au contrariat şi m-au încântat, decorul e splendid evocat, câteodată m-am trezit că strâng pagina între degete de emoţie, iar o dată mi-am ţinut respiraţia în timp ce citeam. Ce v-aţi putea dori mai mult de la o carte?” — Steven Burst

"Bine înrădăcinat... în fantasy-ul de înaltă clasă, romanul lui Robin Hobb prezintă un protagonist a cărui maturizare gravitează în jurul descoperirii devotamentului şi încrederii, a înţelesului lor adevărat... Scris de un condei foarte iscusit.” — Library Journal

„Încă o «felie» dintr-un roman care te cucereşte, construită migălos din detalii, personaje credibile şi intrigă matură.” — Kirkus Review

Biografie

Robin Hobb este al doilea pseudonim al romancierei americane Margaret Astrid Lindholm Ogden.

Robin Hobb s-a nascut in 1952, in California, a crescut in Alaska si a urmat cursurile Universitatii Denver timp de un an. Robin Hobb s-a casatorit la varsta de optsprezece, a abandonat facultatea si s-a mutat pe Insula Kodiak, in apropiere de Alaska, unde a inceput sa scrie si sa publice in revistele pentru copii.

Intre 1983 si 1992, a semnat exclusiv cu pseudonimul Megan Lindholm, in majoritate lucrari de fantasy contemporan.

Din 1995 a adoptat pseudonimul Robin Hobb pentru carti de fantasy european medieval traditional. Ucenicul asasinului, romanul de debut sub pseudonimul Robin Hobb, a fost nominalizat pentru British Fantasy Award. Pana in 2003 cartile ei se vandusera in peste un milion de exemplare.

In anul 2006, romanul Forest Mage a obtinut Premiul Endeavour.

Cartile sale au fost foarte apreciate de celebrul scriitor Orson Scott Card. Acesta a marturisit ca Robin Hobb "a ridicat standardele romanelor fantasy moderne".

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Assassin’s Quest
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 1280
Editura: Nemira
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-579-183-1
Dimensiuni: 10,7 x 17,8 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri