Războiul Vrăjitoarelor. Vol.1

Războiul Vrăjitoarelor. Vol.1
137,00 MDL (32,07 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

O nouă serie dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani: Războiul vrăjitoarelor de Sibéal Pounder. Vrăji și incantații, bătălii crâncene, chiar și pe pantofi... Vai, RĂZBOIUL VRĂJITOARELOR a început. În labirintul de conducte al orașului trăiește un neam de vrăjitoare puse pe fapte mari...

Dar Tiga Nusovtorov, eroina poveștii noastre, habar nu are de asta. Sau cel puțin habar nu avea până când o zână de basm îi spune că este vrăjitoare și o trimite în Ritzy City pentru a lua parte la Războiul Vrăjitoarelor, o competiție de ghicitori, la care iau parte cele mai caudate concurente... și un pantof uriaș! Oare să aibă Tiga toate calitățile necesare pentru a câștiga?

Hmm... PUȚIN PROBABIL. 

 

Fragment:

" Agentele de paza masive si miscarea inteligenta a Tigai

— De ce sunt vrajitoarele acelea atat de IMENSE? 
racni Peggy in momentul in care ea si Tiga o rupsera la fuga cu cea mai mare viteza de care erau in stare piciorusele lor mici de vrajitoare. SUNT DE CEL PUŢIN ZECE ORI MAI INALTE DECAT O VRAJITOARE NORMALA! 

Tiga nu indrazni sa se uite in urma – alerga si atat, privind fix intr-un punct de pe usa garderobei. „Te rog, deschide-te", se gandi ea in timp ce se arunca in directia ei.

Si asa se rostogoli pe usa, urmata indeaproape de Peggy si Fran.

— IMI PARE ATAT DE RAU, PATRICIA? NU E VINA MEA, EU TREBUIE SA LE URMEZ1. explica Fran. NU MA JUDECA, PATRICIAAAAA! 

Peggy plonja, incercand sa ajunga la gaura din po-dea, dar Tiga se opri si se grabi spre peretele din spatele garderobei. 

— CE FACI? striga Peggy. Bubuitul incaltarilor greoaie se auzea din ce in ce m ai tare. Tiga insfaca vreo doua lucruri de pe perete. 

— NU FURA! tipa Peggy, in momentul in care Tiga isi lua avant, o lua de-o aripa si sari prin gaura. Tiga se uita in spate exact cat sa vada picioarele a zece agente de paza imense si furioase, strivite in cadrul usii. 

— Ai luat lucruri din garderoba! De ce ai facut isa ceva? intreba Peggy cand fura azvarlite de pe scurtatura pe podeaua turnului. Tiga tinea in mana mai multe peruci negre, carunte si albe.

— Da, dar nu niste vechituri oarecare. "

 

Despre Autor


 

Sibéal Pounder a studiat la Yale și a scris pentru The Guardian, The Financiaal Times și Vogue.com.

Debutul ei, Războiul vrăjitoarelor, a devenit bestseller și a fost inclus pe lista scurtă a Waterstone’s Children’s Book Prize și Sainsbury’s Children Book Award. 

Detaliile Produsului

Titlu Original: Witch Wars
Grupa de Vârstă: 9-12 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 272
Editura: Corint
Apariția: Aprilie 2016
ISBN: 978-973-128-674-7
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri