Qi Gong. Manual de Inițiere

Qi Gong. Manual de Inițiere

Preț de Listă: 224,00 MDL (55,57 RON)

Preț: 112,00 MDL (27,79 RON)

Economisești: 112,00 MDL (27,79 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

 

Traducere de Cristina Popa.

Arta qi gong se intemeiaza pe principiile taoiste fundamentale si pe fortele universale care stau la baza medicinei traditionale chineze, a meditatiei si a artelor martiale.

Implicind o respiratie corecta si exercitii fizice usoare, echilibreaza sistemul energetic si ajuta la intarirea sistemului imunitar. Practicata cu regularitate, contribuie la mentinerea unei stari generale de sanatate bune, prelungeste viata si previne bolile. In China, unde se practica de secole, se foloseste cu succes chiar si in tratarea unor boli grave, cum este cancerul.

Cartea ofera un cadru teoretic clar si constituie, in acelasi timp, un ghid facil in practica individuala. Sint incluse, totodata, exercitii pentru incepatori si avansati si informatii privind un regim alimentar si un mod de viata echilibrate.

Cuprins: Qi gong si cele Trei Forte: armonia Cerului, a Pamintului si Umanitatii • Qi gong si cele Trei Comori: alchimia esentei, a energiei si a spiritului • Qi gong si sanatatea: vindecarea prin energie • Energiile elementare: modalitati de a lucra cu qi • Elemente fundamentale ale formei: postura, respiratia si integrarea • Setul elementar de exercitii qi gong pentru practicarea zilnica • Semne si senzatii, devieri si corectii • Qi gong si Tao pentru Cultivarea Vietii: o cale spre sanatate, longevitate si putere spirituala

Despre Autor

Daniel Reid este autorul unor carti despre ingrijirea sanatatii prin folosirea medicinei traditionale chineze. A studiat, timp de mai bine de 20 de ani, bioterapia, acupunctura, masajul, qi gong, meditatia si artele martiale, sub indrumarea maestrilor chinezi din Taiwan. La Editura Polirom au fost traduse: Qi Gong. Manual de initiere (2005) si Tao pentru sanatate, sex si longevitate. O abordare practica a Caii stravechi (2006).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 392
Editura: Polirom
Apariția: 2005
ISBN: 973-46-0074-5
Dimensiuni: 13,5 x 20 cm
Greutatea: 0.4200

Pareri