Râul de Foc

Mai multe poze

Râul de Foc
79,00 MDL (18,54 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Ca rebel, soldat, erou, spion, Kenneth Wilding nu a cunoscut niciodată înfrângerea, datorită abilităţilor lui ieşite din comun. Dar nimic nu-i poate salva moştenirea şi titlul când se întoarce din război şi îşi găseşte domeniul pustiit. Nimic - până când un străin îi oferă un pact cu diavolul: salvarea financiară în schimbul abilităţilor subversive remarcabile ale lui Kenneth.

Cu inima îndoită, Kenneth este de acord cu misiunea de a pătrunde în casa unuia dintre cei mai mari pictori ai Angliei, pentru a demasca o crimă teribilă. Acolo însă, descoperă ceva infinit mai periculos: un mod de viaţă nou şi tentant şi o femeie irezistibilă. Este tot ce şi-a dorit mereu - şi nu va putea avea niciodată.

Cu reputaţia distrusă de o aventură a tinereţii, impetuoasa Rebecca Seaton se izolează în atelierul ei şi se dedică total picturii, până când Kenneth Wilding, bărbatul cu chip de pirat şi suflet de poet, îi dă viaţa peste cap. Dar misiunea secretă a lui Kenneth este o piedică în calea iubirii dintre ei şi declanşează un pericol care ameninţă viaţa Rebeccăi, aruncându-i într-un adevărat râu de foc, care le va transforma sufletele pentru totdeauna...

 

Despre Autor

Mary Jo Putney - este unul dintre cei mai bine vânduți autori americani de ficțiune romantică, bucurându-se de o prezență permanentă în topurile New York Times, Wall Street Journal și Publishers Weekly.

Printre distincțiile primite se numără premiul Rita al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America, Premiul Golden Leaf, pentru cel mai bun roman istoric de dragoste și Premiul pentru întreaga carieră acordat de Romantic Times

Detaliile Produsului

Titlu Original: River of Fire
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 416
Editura: Lira
Apariția: Iulie 2013
ISBN: 978-606-686-163-2
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.4100

Pareri