Răsplata unui Rege

Mai multe poze

Răsplata unui Rege
97,00 MDL (19,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Poate că regele hotărăște cine va fi soțul ei, dar numai ea poate hotărî cui să-și ofere inima...

În Anglia secolului al XV-lea, inteligența lui Lady Isabel Milton este singura armă care le poate asigura liniștea ei și celor două surori mai mici după moartea tatălui lor. Inventarea Blestemului Celor Trei Grații, conform căruia orice bărbat care s-ar căsători cu ele fără dragoste este sortit pieirii, le-a fost de ajutor… până acum.

Spre furia ei, Lady Isabel Milton este dată de soție cavalerului Rand Braesford – ca răsplată din partea regelui Henric al VII-lea pentru loialitatea și curajul puse în slujba tronului. Puternicul bărbat dorește să-și exercite imediat drepturile de soț, o experiență despre care Isabel nu-și închipuise vreodată că va fi atât de plăcută. Dar oare destoinicia lui îl va salva pe Braesford de blestemul groaznic al soției sale?

Acuzat de o crimă îngrozitoare, cu implicații care ajung până la însuși regele Henric, Braesford este întemnițat în Turnul Londrei, și astfel lui Isabel i se oferă salvarea. Acum ea are puterea de a-i hotărî destinul, de a-l trimite în ștreang și de a se elibera de legămintele căsătoriei. Însă, cu cât Isabel află mai multe despre Rand, cu atât este mai puțin convinsă că este vinovat de acuzațiile aduse, și se hotărăște să descopere adevărul despre soțul enigmatic, pe care nu se așteptase niciodată să ajungă să-l iubească. 

 

Jennifer Blake este deținătoarea a numeroase premii în domeniu, fiind distinsă cu premiul pentru întreaga activitate de Asociația Scriitorilor de Romane de Dragoste. Până în prezent, a scris peste 65 de cărți, traduse în 23 de limbi și publicate în mai mult de 35 de milioane de exemplare.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 304
Editura: Litera
Apariția: Februarie 2015
ISBN: 978-606-741-233-8
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri