Puține cuvinte, multă iubire

Puține cuvinte, multă iubire

Preț de Listă: 172,00 MDL

Preț: 120,00 MDL

Economisești: 52,00 MDL (30%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

"Suflet drag care citesti aceste randuri, oricare ai fi si de oriune ai fi, nu stiu usile sau ferestrele tale ce cantec canta.Cunosc doar cantecul frunzelor asezate in simfonie pe pamant dupa ce le-am sarutat cu chitara obrajilor mei..Sa nu-ti pese niciodata de ce cred altii!
 
Gura lumii o inchide doar buza mormantului Viata este ca o carte inchisa din care ei vad doar titlul ..Adevarul il cunosti doar tu.(...) -- Autorul
 
Fragment:

" In jungla, cand un animal este bolnav sau doar obosit, un intreg ecosistem se pregatste. Din spatele unui leoaicele calculeaza precis saltul si muscatura care vor lasa biata vietuitoare Fara suflare. Din spatele altui tufis, hienele saliveaza deja de placere, gandindu-se cum sa fure o halca zdravana din gura leilor. Din vazduh, alti rapitori necrofagi isi fac planuri. Mustele roiesc de mult, stiind ca pentru ele, carnea calda, sangele, i mai ales maruntaiele dispretuite de altii sunt locul ideal pentru a-si depune ouale din care vor ie i apoi alte milioane de vietati. Chiar i viermii din pamant intra intr-un fel de transa, gandindu-se ca va ramane ceva i pentru aparatul for digestiv. 
 
Pentru multi, pentru prea multi, Romania nu mai este altceva decat o biata vita haituita, bolnava obosita. Peste noapte apar fel de fel de grupuri, „societati discrete" care vor sa salveze Romania. Unii vor s-o integreze in U.E. cat mai bine, altii s-o dezintegreze cu totul tolerand si emancipand patimi. Unii vor s-o faca monarhie, altii cauta chipuri noi pentru priza la public. Falimentari dirijate, privatizari i asa mai departe. Unii fac disensiuni si jocuri politice, altii monteaza masele de oameni impotriva Bisericii.
 
Niciunii nu spun ca vor doar sä se infrupte, ca vor puterea, toti murind de grija sarmanei tarisoare, care de fapt, nu prea are nevoie decal de un singur lucru: sä fie lasata in pace, incredintata deplin in mainile neobosite si curate ale Domnului, care e singurul ce poate reface unitatea intregului. Toti se gandesc sa schimbe tara-lumea, dar nimeni nu se gandeste sa se schimbe pe sine ! 
 
Din daramaturile Imperiului Roman a aparut o lume noud: conducator unic, moneda unia mentalitate unica, globalizare, secularizare. Uniunea Europeana nu este altceva decat Imperiul Roman refacut fara varsare de sange, ce doreste setos controlul prin toate mijloacele posibile. Cred ca setea de putere nu va fi stapanita niciodata in lumea aceasta.
 
Crize economice programate, crize spirituale accentuate, concurenta neloiala, blocaje la tot pasul, nepotisme, partide cu jocuri de culise, companii puse pe butuci, comisioane uriase, oameni ce prefers „pozitia ghiocelului", lozinci de genul „capul plecat sabia nu-l taie" si tot ce se cere pentru a se aplica intocmai sindromul de „sluga la stapan strain in propria tara", bai de multime, blitzuri multe, interviuri populiste, ierarhii paralele, disensiuni, culturi sfaramate, clisee, tineri fara repere, exemple tot mai putine, orizonturi frante. "

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 250
Editura: PIM
Apariția: Mai 2015
ISBN: 978-606-13-1577-2
Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri