Putin și Noua Rusie

Putin și Noua Rusie
192,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

Cine este Vladimir Vladimirovici Putin? Bărbatul cu o privire de gheaţă, temut de marile puteri ale lumii, în prezent prim-ministru al Rusiei, s-a născut în 1952 la Sankt-Petersburg, iar biografia sa este fascinantă. Știaţi, de pildă, că bunicul său a fost bucătarul lui Lenin şi Stalin?

Maestru de judo, vorbitor a trei limbi străine, absolvent al Universităţii de Drept din oraşul natal, fostul membru KGB a condus destinele celei mai întinse ţări de pe glob între 2000 şi 2008, în calitate de preşedinte. A fost desemnat de prestigioasa revistă Time „personalitatea anului 2007“ pentru extraordinara pricepere de lider şi pentru că a redat Rusiei demnitatea şi forţa politică pe plan internaţional.

Cartea de față este o analiză strălucită a ,,fenomenului“ Putin şi a rolului-cheie pe care Rusia îl joacă pe scena politicii mondiale. Stürmer dă dovadă de o capacitate extraordinară de înţelegere a istoriei şi a politicii unei ţări în care instituţiile secrete şi organizaţiile de stat încă deţin o putere considerabilă.

Despre Autor

Michael Stürmer, profesor de istorie la Universitatea Erlangen-Nürnberg, fost consilier, în anii '80, al cancelarului Helmut Kohl, s-a impus ca unul dintre cei mai reputaţi analişti ai situaţiei politice actuale. Este corespondent al cotidianului berlinez Die Welt şi autor al mai multor cărţi.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Putin And The Rise Of Russia: The Country That Came in from the Cold
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 304
Editura: Litera
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-600-044-4
Dimensiuni: 14 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri