Puteri. Cronicile Ținuturilor din Apus. Vol. 3

Puteri. Cronicile Ținuturilor din Apus. Vol. 3
141,00 MDL (35,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Roman castigator al prestigiosul premiu Nebula, pentru cel mai bun roman, 2008.

Gavir crescut in bunastare, ca sclav pentru o mare familie detine puteri pe care nu reuseste sa le explice sau sa le controleze: poate vedea viitorul ! Sora lui mai mare il sfatuieste sa tina secret acest lucru. Insa o tragedie ii distruge tanarului increderea in tot ce stia pana atunci, fapt care-l indurereaza profund. Ca urmare, porneste intr-o calatorie plina de primejdii, cu un scop pe care nici el nu-l intelege prea bine. Isi doreste sa fie liber? Isi cauta propriul popor? Sau vrea sa afle care este adevarata menire a puterilor sale?

Cartea a treia din Cronicile Tinuturilor din Apus este o captivanta poveste despre supravietuire si autocunoastere, la capatul careia tanarul protagonist ajunge intr-un loc in care nu mai fusese niciodata: acasa...

Despre Autor

Uusula Le Guin - s-a nascut in 1929 in Berkeley, California și este una dintre cele mai importante scriitoare SF/Fantasy. In 1952 a obtinut masteratul la Universitatea din Columbia. In 1953 s-a casatorit cu istoricul Charles A. Le Guin. Au trei copii si patru nepoti. In prezent, locuiesc in Oregon.

Scriitoarea a publicat 20 de romane pentru adulti, 13 carti pentru copii si tineri, sase volume de poezii, nuvele si eseuri. De-a lungul a peste patruzeci de ani de cariera, scrierile sale au fost incununate cu numeroase premii.

Daruri, cartea intai din seria Cronicile Tinuturilor din Apus, a primit premiul Pen-SUA in anul 2005, reprezentand "o explorare extraordinara a puterii si responsabilitatii privind darurile pe care le avem", dupa cum scrie Publishers Weekly.

A doua carte, Voci, a fost la randul ei nominalizata la Premiile Locus in 2007, la categoria "Cea mai buna carte pentru tineri", la fel ca si cea de-a treia carte, Puteri, care, in plus, a primit prestigiosul premiu Nebula, pentru cel mai bun roman, in 2008.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 448
Editura: Corint
Apariția: Septembrie 2012
ISBN: 978-973-128-406-4
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.5500

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: