Puterea Vindecătoare a Aurei. Cum să Folosiţi Energia Spirituală pentru Sănătatea Fizică şi Starea de Bine

Puterea Vindecătoare a Aurei. Cum să Folosiţi Energia Spirituală pentru Sănătatea Fizică şi Starea de Bine

Preț de Listă: 200,00 MDL (50,00 RON)

Preț: 139,00 MDL (34,75 RON)

Economisești: 61,00 MDL (15,25 RON) (30%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Clarvazatorii vad dincolo de aparente, pot detecta aura unui om si ii pot stabili starea de sanatate privind doar spectrul de culori al acesteia. Ba mai mult, pot diagnostica boala si identifica motivul pentru care a aparut.

Barbara Y. Martin descrie o serie de afectiuni si explica cum pot fi vizualizate in aura unui om, prezentand cititorilor rugaciuni de meditatie specifice, cu ajutorul carora se poate ajunge la vindecare.

Cartea cuprinde ilustratii care faciliteaza intelegerea subiectului, astfel incat va veti putea familiariza cu felul in care se vad sanatatea si boala in aura unui om, cu modul in care pot fi vizualizate aurele organelor si ale celulelor, cu detalii extraordinare despre chakre si despre rolul lor in vindecare. Totodata, veti afla cum va ajuta corpul astral sa va mentineti sanatatea, care este principala cauza a bolilor si cum o puteti contracara. Veti putea identifica radacinile spirituale ale bolilor fizice, veti intelege cum dezamagirea poate provoca un atac de cord, iar frustrarea poate fi motivul aparitiei unei boli de ficat.

Puterea vindecatoare a aurei reprezinta un instrument util care va poate ajuta sa va eliberati de stres, sa va impulsionati vitalitatea si sa va armonizati toate aspectele vietii, pentru a ajunge la echilibru.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 368
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-588-228-7
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri