Puterea Sabiei. Vol. 5 din Saga Familei Courtney

Puterea Sabiei. Vol. 5 din Saga Familei Courtney

Preț de Listă: 264,00 MDL (66,00 RON)

Preț: 132,00 MDL (33,00 RON)

Economisești: 132,00 MDL (33,00 RON) (50%)

Disponibilitate: În Stoc

Doar 1 exemplar disponibil

Descriere

Manfred De La Ray şi Sasha Courtney, fiii vitregi ai lui Centaine de Thiry, au fost destinaţi să fie duşmani pe viaţă încă din copilărie. Prinşi în tumultul istoriei Africii de Sud, crescuţi în lumi diferite în aceeaşi ţară, cei doi sunt adversari într-o confruntare sălbatică pentru a dobândi puterea supremă asupra pământului lor.

Pornind de pe câmpurile aurifere până în citadelele secrete ale puterii sud-africane, de pe stadioanele înfl?cărate ale Olimpiadei berlineze din timpul lui Hitler până la războiul crâncen din Abisinia, povestea lor avea să devină o aventură palpitantă, o saga epică a rivalităţilor şi a răzbunării, a câştigului şi a ratării într-o luptă unde numai cei nemiloşi supravieţuiesc.

 

Despre Autor

Wilbur Smith s-a născut în Africa Centralã în 1933. A fost educat la Michaelhouse şi Rhodes University. A devenit scriitor profesionist în 1964, după succesul înregistrat la publicarea romanului Festinul leilor, şi de atunci a scris peste treizeci de romane, toate având o documentare meticuloasă din numeroasele sale expediţii în toate lumea.

Este proprietarul unei ferme şi a unei rezervaţii de vânătoare şi a demonstrat mereu o intensă preocupare pentru oamenii şi fauna sălbaticã a continentului său natal, interes viguros reflectat şi în romanele sale.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 896
Editura: Rao
Apariția: Aprilie 2009
ISBN: 978-973-103-903-9
Dimensiuni: 11 x 18 cm
Greutatea: 0.5900

Pareri