Puterea Dragostei

Puterea Dragostei
125,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Apreciata de presa de specialitate din Marea Britanie ca fiind cea mai buna autoare contemporana a genului romantic, Josephine Cox este prezentata cititorilor romani prin intermediul bestsellerului „Puterea Dragostei“, considerat un varf al creatiei sale.

Doi tineri, Cathleen si Silas, ce se iubesc de la o varsta frageda, sunt pe punctul de a se casatori. Nimic nu pare sa mai stea in calea acestei hotarari, nici chiar faptul ca proveneau din doua medii sociale diferite si totusi. Silas ajunge in dureroasa situatie de a alege intre dragostea nebuneasca pentru Cathleen si posibilitatea de a-l salva de la ruina si dezonoare pe tatal sau. Acesta din urma gresise grav in afaceri, ramasese dator-vandut partenerului Jack Turner.

Dar Turner ii ofera o solutie salvatoare: toate datoriile vor fi sterse daca Silas se va casatori cu fiica lui, autoarea de fapt a acestei propuneri. In balanta hotararii mai atarna greu un fapt: mama baiatului este grav bolnava si mai mult ca sigur pierderea averii ar reprezenta pentru ea lovitura fatala. Vietile celor doi indragostiti par iremediabil distruse. Nenorociri dupa nenorociri se abat asupra fiecaruia dintre ei.

Insa intr-o zi, Silas va reveni hotarat sa-si tina promisiunea facuta odata demult lui Cathleen: Esti totul pentru mine. Ar trebui sa-mi pierd viata ca sa te pierd pe tine.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 376
Editura: Orizonturi
Apariția: 2006
ISBN: 978-973-736-000-1
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri