Punerea în aplicare a finanțării în rețea

Punerea în aplicare a finanțării în rețea
194,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

Punerea in aplicare a finantarii in retea: Un studiu de caz al Alibaba Group Holding Ltd

De la lansarea, in 2002, a "Chengxin Tong", un experiment in domeniul finantarii, pana la infiintarea "Ant Financial Services" in 2014, care integreaza complet toate activitatile sale comerciale, serviciile financiare in retea ale Alibaba au cunoscut o crestere puternica. Prin implementarea unei strategii de diversificare concentrica si increderea ca Alipay va crea o colaborare in sectorul activitatilor financiare, Ali Finance a inregistrat realizari remarcabile in numeroase domenii, precum platile, asigurarile, activitatile bancare, informatiile privind creditele anterioare, administrarea prin internet a patrimoniului, finantarea participativa prin plasamente in actiuni, sisteme IT financiare si asa mai departe. Ali Finance isi accelereaza expansiunea catre pietele externe, iar traiectoria catre internationalizare devine din ce in ce mai larga. Nascuta in indragitul teritoriu al Provinciei Zhejiang, este liderul dezvoltarii serviciilor financiare in retea din China, amplificand dezvoltarea financiara a Chinei care incearca o „depasire in curba”.

Povestea minunata a Ali Finance continua in China si peste tot in lume. Plecand de la exemplul Ali Finance, aceasta carte prezinta conceptele conexe, modelele si caracteristicile principale ale finantarii in retea, analizeaza motivatia, impactul economic si financiar si tendinta de dezvoltare a serviciilor financiare in retea din China si ofera sugestii de politici pentru promovarea unei dezvoltari solide a serviciilor financiare in retea.

- Primul capitol analizeaza semnificatia fertila a povestii Ali Finance din cele trei perspective ale modelului de afaceri Zhejiang, functiei financiare si costului de tranzactie. 
- Al doilea capitol analizeaza impactul dezvoltarii serviciilor financiare in retea asupra economiei si sectorului financiar al Chinei, pe baza introducerii conceptelor, caracteristicilor si modelelor principale ale serviciilor financiare in retea. 

- Al treilea capitol analizeaza caracteristicile uzuale ale serviciilor financiare in retea din China, dintr-o perspectiva globala, precum si motivele dezvoltarii rapide a serviciilor financiare in retea din China, din cele doua perspective ale cererii si ofertei. 

- Al patrulea capitol analizeaza fenomenul dirijarii dezvoltarii serviciilor financiare in retea in Zhejiang. 

- Al cincilea capitol analizeaza dezvoltarea serviciilor financiare in retea Alibaba. 
- Capitolele de la sase pana la opt furnizeaza prezentari detaliate ale celor trei formatiuni financiare online ale trusturilor bancare, asigurarilor titlurilor de valoare si, respectiv, infrastructurii financiare.

- Al noualea capitol ofera sugestii de politici.

Aceasta carte cuprinde constatarile cercetarilor colective ale echipei de cercetare a serviciilor financiare in retea, din cadrul Institutului Zhejiang de Reforma si Dezvoltare Financiara. 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 316
BRAND: Creator
Apariția: 2021
ISBN: 978-606-029-436-8
Dimensiuni: 22 x 15 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri