Puls. Manual de Limba Română pentru Străini. (set de cărți+CD)

Puls. Manual de Limba Română pentru Străini. (set de cărți+CD)

Preț de Listă: 1.224,00 MDL

Preț: 612,00 MDL

Economisești: 612,00 MDL (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Va propunem un manual exclusiv in limba romana, care se adreseaza unui public larg, neselectat in functie de limbile straine pe care le cunoaste.

PULS a fost elaborat pe baza Portofoliului European al Limbilor intocmit de Consiliul Europei, pentru nivelele A1-A2, tinindu-se cont de toate elementele necesare invatarii unei limbi straine: intelegere orala (ascultare), intelegere scrisa (citire), exprimare orala (participare la conversatie, producerea unui discurs oral), exprimare scrisa.

Pachetul cuprinde un manual, un caiet de exercitii si doua CD-uri audio.

Manualul (132 pagini) cuprinde 12 unitati tematice, oferind cursantului un pachet de situatii de comunicare cu aplicabilitate imediata (publice, profesionale, private). Astfel, cursantul nu trebuie sa parcurga intregul manual pentru a putea comunica in limba romana in situatii cotidiene, ci poate folosi cunostintele dobindite dupa fiecare unitate. Ilustratiile completeaza partea discursiva, impreuna cu care compun un vocabular ce constituie un punct de plecare pentru diverse sarcini conversationale plasate in contexte plauzibile.

Sectiunile de Romana utila cuprind cuvinte si expresii relationate cu temele diferitelor unitati. Gramatica este explicata preponderent vizual, fara instructiuni normative excesive.

Pentru rezolvarea problemelor care pot aparea din dificultatea intelegerii discursului unor persoane cu accent diferit, au fost elaborate doua CD-uri audio cu dialoguri inspirate din temele abordate in manual.

Caietul de exercitii (176 pagini) vine in completarea manualului, ajutind la fixarea cunostintelor dobindite.

 

Despre Autor

Daniela Kohn a fost profesoara de limba germana la Liceul „W. Shakespeare” din Timisoara, preparator si, ulterior, asistent la Catedra de Limbi Moderne si la Institutul de traducatori si interpreti din cadrul Universitatii „Politehnica” din Timisoara. A beneficiat de mai multe burse de studiu in Germania. In prezent sustine cursuri de limba romana pentru angajatii mai multor firme timisorene si colaboreaza, de asemenea, cu Centrul Cultural German din Timisoara.

Cursantii sint cetateni romani, germani, austrieci, francezi, cehi, rusi, danezi, sud-africani si americani. A publicat lucrarile Ubungsheft zur deutschen Grammatik (Morphologie), Editura Amphora, Timisoara (in colab., 1996), Kohn, Daniela, Limbaje suprapuse, limbaje alterate in opera lui I.L. Caragiale, Editura Brumar, Timisoara (2005), precum si numeroase articole si studii in reviste de specialitate.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 308
Editura: Polirom
Apariția: Octombrie 2012
ISBN: 978-973-46-1152-2
Dimensiuni: 21 x 26 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri