Puls. Manual de Limba Română pentru Străini. Nivelurile B1-B2. Conține CD

Puls. Manual de Limba Română pentru Străini. Nivelurile B1-B2. Conține CD
900,00 MDL (180,90 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Un manual exclusiv in limba romana, care se adreseaza unui public larg, neselectat in functie de limbile straine pe care le cunoaste.

Elaborat dupa normele Cadrului european comun de referinta pentru limbi elaborat de Consiliul Europei, Puls contine un manual, un caiet de exercitii si un CD audio.

Manualul asigura insusirea limbii romane la un nivel superior sub toate aspectele: intelegere orala (ascultare), intelegere scrisa (citire), exprimare orala (producerea unui discurs oral complex), exprimare scrisa.

Cele 10 unitati ofera cursantilor modele de situatii de comunicare organizate tematic, completate de numeroase ilustratii ce sustin partea discursiva. Sectiunile de „romana utila” cuprind cuvinte si expresii relationate cu temele tratate in cele 10 unitati, iar caietul de exercitii ajuta la verificarea si consolidarea cunostintelor dobindite.

Despre Autor

Daniela Kohn a fost profesoara de limba germana la Liceul „W. Shakespeare” din Timisoara, preparator si, ulterior, asistent la Catedra de Limbi Moderne si la Institutul de traducatori si interpreti din cadrul Universitatii „Politehnica” din Timisoara. A beneficiat de mai multe burse de studiu in Germania. In prezent sustine cursuri de limba romana pentru angajatii mai multor firme timisorene si colaboreaza, de asemenea, cu Centrul Cultural German din Timisoara.

Cursantii sint cetateni romani, germani, austrieci, francezi, cehi, rusi, danezi, sud-africani si americani. A publicat lucrarile Ubungsheft zur deutschen Grammatik (Morphologie), Editura Amphora, Timisoara (in colab., 1996), Kohn, Daniela, Limbaje suprapuse, limbaje alterate in opera lui I.L. Caragiale, Editura Brumar, Timisoara (2005), precum si numeroase articole si studii in reviste de specialitate.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 148
Editura: Polirom
Apariția: Septembrie 2012
ISBN: 978-973-46-2596-3
Dimensiuni: 24 x 29,7 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri