Psihoterapia Tulburărilor Anxioase. Ghid Practic pentru Terapeuți și Pacienți

Psihoterapia Tulburărilor Anxioase. Ghid Practic pentru Terapeuți și Pacienți
511,00 MDL (127,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Rezultatul unui laborios efort de cercetare, volumul include atit notiuni teoretice generale legate de tulburarile anxioase, cit si indicatii practice pentru tratamentul acestor afectiuni.

Prin aplicarea metodelor descrise, cei care sufera de tulburari anxioase pot fi tratati cu succes, riscul de recidiva fiind extrem de scazut. Fiecare tulburare discutata cuprinde un ghid practic destinat terapeutilor, in care sint descrise metode de diagnosticare si tratament pe care autorii le folosesc de aproape 20 de ani, si un ghid practic pentru pacienti, care le ofera posibilitatea sa inteleaga si sa aplice cu usurinta strategiile terapiei cognitiv-comportamentale.

Cuprins: Aspecte generale ale tulburarilor anxioase • Tulburarea de panica si agorafobia • Fobia sociala • Fobiile specifice • Tulburarea obsesiv-compulsiva • Tulburarea anxioasa generalizata • Sindromul de stres posttraumatic

Despre Autori

Gavin Andrews este profesor de psihiatrie la School of Psychiatry de la University of New South Wales si director la Clinical Research Unit for Anxiety and Depression din cadrul St. Vincent’s Hospital, Sydney.

Mark Creamer este director al Australian Centre for Posttraumatic Mental Health si profesor in cadrul Department of Psychiatry de la University of Melbourne. Este medic psiholog, cu o experienta indelungata in domeniul stresului traumatic.

Rocco Crino este medic psiholog. Conduce Anxiety Disorders Clinic si este seful sectiei de psihologie la St. Vincent’s Hospital, Sydney.

Caroline Hunt este medic psiholog si conferentiar la School of Psychology de la University of Sydney. Are o experienta bogata in tratarea tulburarilor anxioase.

Lisa Lampe este psihiatru si lector la School of Psychiatry din cadrul University of New South Wales. Lucreaza ca psihoterapeut la Clinical Research Unit for Anxiety and Depression din Sydney si este director al Anxiety Disorders Program la Evesham Clinic, Cremorne, New South Wales.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 888
Editura: Polirom
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-46-0738-9
Dimensiuni: 16 x 23,5 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri