Psihologie Organizațional-Managerială. Tendințe Actuale

Psihologie Organizațional-Managerială. Tendințe Actuale
505,00 MDL (126,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

In prezent, noile concepte si tendinte din psihologia muncii si organizationala sint analizate mai mult in reviste de specialitate, la care accesul este limitat. Psihologie organizational-manageriala.

Tendinte actuale ofera posibilitatea actualizarii bibliografiei cu tematicile cele mai recente din domeniu, ce beneficiaza de o tratare atent structurata, utila in procesele de predare universitara. Autorii sint specialisti de la centrele universitare din Bucuresti, Timisoara, Cluj, Iasi, Constanta, Sibiu, Oradea si de la institutele de cercetare din tara si din strainatate, dar si practicieni din companii romanesti. Volumul se adreseaza studentilor de la facultatile de psihologie, precum si celor care lucreaza in domeniul psihologiei organizationale.

Cuprins: Schimbari si provocari actuale in mediile interne si externe ale organizatiilor • Leadership & management • Cultura organizationala si climat organizational • Aspecte ale sanatatii organizationale • Stres organizational si comportament organizatonal • Tendinte in cercetarea si dezvoltarea organizationala • Entitati organizationale moderne

Despre Autor

Eugen Avram (coord.) este lector doctor, titular in cadrul Catedrei de psihologie/PSE a Universitatii din Bucuresti. Are trei mastere in psihologie. Activitatea sa didactica a cuprins in mod constant disciplinele: psihologie organizationala, psihologie manageriala, leadership si management, schimbare si dezvoltare organizationala. Este responsabil de activitatea Departamentului de Management al Societatii Romane de Neurochirurgie si efectueaza activitati de cercetare-dezvoltare organizationala in sanatate, Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni.

A publicat peste 30 de studii si cercetari in reviste de specialitate si in volume. Este coordonator al mai multor volume: Psihologie organizational-manageriala – perspective aplicative (Editura Universitara, 2007), Psihologie organizational-manageriala in context european (in colaborare cu Romeo Zeno Cretu, Editura Universitara, 2007), Psihologia in organizatiile moderne (2008), Psihologia intr-o lume pozitiva (2008).

Este coautor al primei carti de psihologie organizationala cu aplicatii in sanatate/serviciile de neurochirurgie: Dezvoltarea managementului in organizatiile sanatatii. Excelenta in serviciile de neurochirurgie (in colaborare cu A.V. Ciurea si V.G. Ciubotaru, Editura Universitara, 2007) si al lucrarii Increderea organizationala (in colaborare cu Pamela Shockley-Zalabak, Editura Universitara, 2008).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 912
Editura: Polirom
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-46-0808-9
Dimensiuni: 16 x 23,5 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri