Psihologia Vânzărilor.Ediția a II-a.Cum să vinzi mai mult, mai ușor și mai repede decât ți-ai imaginat vreodata că ar putea fi posibil

Psihologia Vânzărilor.Ediția a II-a.Cum să vinzi mai mult, mai ușor și mai repede decât ți-ai imaginat vreodata că ar putea fi posibil

Preț de Listă: 219,00 MDL

Preț: 175,20 MDL

Economisești: 43,80 MDL (20%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Psihologia vanzarilor - cum sa vinzi mai mult, mai usor si mai repede decat ti-ai imaginat vreodata ca ar putea fi posibil”, autor Brian Tracy
Invata cum sa vinzi - si sa vinzi eficient! De la cel mai bun profesionist in domeniu.

Brian Tracy este unul dintre cei mai buni profesionisti si instructori in vanzari din lumea zilelor noastre, iar programul sau Psihologia vânzarilor este cel mai bine vandut program de instruire in vanzari din toate timpurile. Acum, programul sau classic pentru success a fost reimprospatat si pus la dispozitia cititorilor in aceasta editie extinsa - o carte care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca niciunui vanzator serios.

In calitate de profesionist de varf in vanzari, cu o cariera de peste 22 ani, Tracy considera ca cea mai importanta descoperire a sa in vanzari a fost "psihologia vanzarilor" cea care constituie secretul succesului. Invatand cum gandesc oamenii, de ce cumpara ei si ce tehnici creative poti folosi pentru a-i convinge, vei invata, dupa cum promite Tracy: "sa-ti dublezi, triplezi sau sa-ti sporesti inca si mai mult vanzarile si veniturile in cateva luni sau chiar cateva saptamani".

Scopul acestei carti este sa-ti ofere o serie de idei, metode, strategii si tehnici pe care le poti folosi imediat pentru a face mai multe vanzari, mai usor si mai rapid decat ai facut-o vreodata inainte. Este o promosiune de prosperitate pe care profesionistul de varf in instruirea in vanzari, Brian Tracy, a vazut-o implinita iarasi si iarasi. Mai multi profesionisti in vanzari au devenit milionari ca rezultat al invatarii si aplicarii ideilor sale decat urmand orice alt program de instruire in vanzari conceput vreodata.
 

 

Despre Autor

Brian Tracy deţine funcţiile de chairman şi CEO la Brian Tracy International, o companie specializată în instruirea şi dezvoltarea persoanelor şi a organizaţiilor. E preşedintele Universităţii Brian Tracy şi ocupă poziţia de Chief Learning Officer al iLearning Global.com.

Înainte de a-şi fonda propriile companii, a avut cariere de succes în marketing şi vânzări, investiţii, proprietăţi imobiliare, consultanţă în management şi alte câteva domenii conexe.

A fost consultant pentru mai mult de 1 000 de companiişi a vorbit în faţa a peste 4 000 000 de oameni, în cadrula peste 4 000 de conferinţe şi seminarii, desfăşurate pe tot cuprinsul Statelor Unite, în Canada, precum şi în alte40 de ţări. În calitate de orator apreciat în întreaga lume,Tracy îşi susţine discursurile în faţa a peste 250 000 deascultători anual. Seminariile sale vizează dezvoltarea. 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 237
Editura: Business Tech
Apariția: Martie 2014
ISBN: 978-973-8495-85-2
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3300

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: