Psihologia oamenilor fericiţi

Psihologia oamenilor fericiţi

Preț de Listă: 176,00 MDL (44,00 RON)

Preț: 88,00 MDL (22,00 RON)

Economisești: 88,00 MDL (22,00 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Sa fii fericit in ziua de azi pare a fi o provocare pentru cei mai multi dintre noi.

Michel Giroux vine in intampinarea cititorilor, care doresc sa-si imbunatateasca stilul de viata, cu sfaturi si instrumente extrem de utile. Exerciţiile prezentate ajută cititorii să se cunoască mai bine şi să se bucure mai uşor de plăcerile simple ale vieţii, adeseori umbrite de necazuri sau de monotonia sumbră a existenţei.

Michel Giroux oferă cititorilor, într-un stil accesibil, câteva soluţii de bun simţ şi cu aplicare imediată.

Una dintre ideile marcante ale cărţii o constituie faptul că fericirea se află la îndemâna oricui, oricând şi oriunde, şi se
poate accede la ea pe căi extrem de simple. Însă, înainte de acest lucru, trebuie efectuaţi câţiva paşi pregătitori, meniţi să trezească la viaţă simţurile amorţite de civilizaţie şi condiţiile existenţei banale.

Aşa cum cei dinaintea noastră găseau fericirea în lucruri simple, precum ascultatul ciripitului unei păsări sau degustarea unor preparate delicioase, la fel o putem face şi noi.

Desigur, nu sunt uitate nici diversele aspecte ale relaţiilor interumane, acestea fiind una din sursele fundamentale de împlinire spirituală.

„Zodiacul“ ce prezintă variatele tipologii umane, alături de perlele ce tratează singurătatea sub aspectele ei pozitive şi negative sunt câteva dintre atuurile acestei cărţi deosebite. Cel mai important mesaj pe care îl transmite este acela că fericirea poate fi regăsită cu foarte multă uşurinţă, atât în jurul, cât mai ales, în forul nostru interior, totul depinzând de schimbarea percepţiei pe care o avem asupra lucrurilor, şi a concepţiilor adânc înrădăcinate care ne opresc uneori să atingem această stare originară a fiinţei umane. 

 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 192
Editura: House of Guides
Apariția: Noiembrie 2010
ISBN: 978-606-513-149-1
Dimensiuni: 14 x 20,6 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri