Psihologia Conducerii Eficiente

Psihologia Conducerii Eficiente
102,00 MDL (22,87 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

În domeniul leadership-ului, psihologia modernă ne poate ajuta să cunoaştem oamenii, să decodificăm semnalele ascunse, să înţelegem realitatea din spatele cuvintelor, să recunoaştem şi să respingem încercările de manipulare. Cartea de faţă îi poate ajuta în acest sens pe cei care ocupă posturi de conducere. Astfel, ei pot acţiona într-o manieră eficientă şi lipsită de conflicte.

Autorii prezintă fundamentele teoretice ale psihologiei comunicării şi analizează din punct de vedere psihologic persuasiunea şi comunicarea. Următoarele două capitole reprezintă un ghid pentru o cunoaştere mai bună a propriei persoane şi a celorlalţi. Astfel de cunoştinţe se dovedesc esenţiale pentru formarea unei atitudini corecte faţă de subordonaţi. În continuare, volumul prezintă un scurt ghid de gestionare şi evitare a conflictelor şi acordă atenţie unui alt aspect foarte important: aşa cum folosirea psihologiei poate fi foarte utilă, există şi pericolul de a se dovedi nocivă, atunci când este aplicată în mod neştiinţific şi fără discernământ. Ultimul capitol analizează o serie de pericole determinate de această folosire.

Biografie

Hans-Michael Klein a făcut studii în filosofie, psihologie şi istoria artei, a desfăşurat ample activităţi în domeniul comercial şi a condus două centre culturale. Din 1993, este directorul Centrului de Training în Afaceri din Essen. A ţinut seminarii de training, a colaborat cu multe firme renumite, a scris numeroase cărţi de specialitate şi a devenit cunoscut ca urmare a prezenţelor sale la televiziune.

Christian Kolb este licenţiat în economie, specialist în domeniul formării profesionale, jurnalist, consultant şi expert în domeniul relaţiilor publice.

Detaliile Produsului

Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 128
Editura: Allfa
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-571-844-2
Greutatea: 0.0000

Pareri