Produs disponibil în:
Librăriile Bestseller din or. Chișinău:
Adresa | Telefon | Stoc | |
---|---|---|---|
![]() |
GEMENI et. 1 bd. Ștefan cel Mare 136 | 068-455-811 | Stoc limitat |
![]() |
CENTRU str. Pușkin 35 | 068-799-033 | Stoc limitat |
![]() |
BUIUCANI str. Nicolae Costin 56 (inters. str. Liviu Deleanu) | 068-521-201 | Stoc limitat |
![]() |
BOTANICA Jumbo et 1 bd. Decebal 23/1 | 060-211-443 | Stoc limitat |
![]() |
CIOCANA bd. Mircea cel Bătrân 32 | 069-930-499 | Stoc limitat |
![]() |
TELECENTRU str. Drumul Viilor 36/1 | 069-003-400 | Stoc limitat |
Descriere
În manual sunt argumentate etapele principale de elaborare a proiectului întreprinderii de alimentaţie publică ca o comunitate de calcule şi argumentări: motivarea tehhnico-economică a construcţiei, proiectarea procesului tehnologic în dimensiuni de spaţiu şi timp, estimărea potenţialului tehnic şi economic al întreprinderii.
Sunt aduse exemple de calcule inginereşti, care oferă soluţionări generale sau individuale ale unor situaţii tehnico-tehnologice. Sunt elucidate criterii şi modele de planificare structural-spaţială a întreprinderii de alimentaţie publică.
Manualul este destinat studenţilor ciclului de licenţă, specializărea 541.1 Tehnologie şi management în alimentaţia publică şi masteranzilor, specializarea 54 Managmentul restaurantelor şi serviciilor de catering, totodată fiind util și specialiștilor din ramura respectivă.
Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:
Detaliile Produsului
Limba: | Română |
---|---|
Coperta: | Copertă tare |
Pagini: | 412 |
Brand: | Tipografia Centrală |
Apariția: | 2022 |
ISBN: | 978-588-554-077-3 |
Dimensiuni: | 175 x 24,8 cm |
Greutatea: | 0.8500 |