Proiectarea întreprinderilor de alimentație publică. Manual universitar

Proiectarea întreprinderilor de alimentație publică. Manual universitar
300,00 MDL

Disponibilitate: Stoc Limitat

Livrare prin Curier
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Librăriile Bestseller din or. Chișinău:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă GEMENI et. 1 bd. Ștefan cel Mare 136 068-455-811 Stoc limitat
Vezi pe hartă CENTRU str. Pușkin 35 068-799-033 Stoc limitat
Vezi pe hartă BUIUCANI str. Nicolae Costin 56 (inters. str. Liviu Deleanu) 068-521-201 Stoc limitat
Vezi pe hartă BOTANICA Jumbo et 1 bd. Decebal 23/1 060-211-443 Stoc limitat
Vezi pe hartă CIOCANA bd. Mircea cel Bătrân 32 069-930-499 Stoc limitat
Vezi pe hartă TELECENTRU str. Drumul Viilor 36/1 069-003-400 Stoc limitat

Descriere

În manual sunt argumentate etapele principale de elaborare a proiectului întreprinderii de alimentaţie publică ca o comunitate de calcule şi argumentări: motivarea tehhnico-economică a construcţiei, proiectarea procesului tehnologic în dimensiuni de spaţiu şi timp, estimărea potenţialului tehnic şi economic al întreprinderii.

Sunt aduse exemple de calcule inginereşti, care oferă soluţionări generale sau individuale ale unor situaţii tehnico-tehnologice. Sunt elucidate criterii şi modele de planificare structural-spaţială a întreprinderii de alimentaţie publică.

Manualul este destinat studenţilor ciclului de licenţă, specializărea 541.1 Tehnologie şi management în alimentaţia publică şi masteranzilor, specializarea 54 Managmentul restaurantelor şi serviciilor de catering, totodată fiind util și specialiștilor din ramura respectivă.

 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 412
Brand: Tipografia Centrală
Apariția: 2022
ISBN: 978-588-554-077-3
Dimensiuni: 175 x 24,8 cm
Greutatea: 0.8500

Pareri