Programarea în PHP. Ghid Practic

Mai multe poze

Programarea în PHP. Ghid Practic
144,00 MDL (36,00 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Cărții

Printre posibilele avantaje se numara generarea de mesaje de posta electronica avind fisiere atasate, prelucrarea diferitelor tipuri de continuturi via expresii regulate sau alte tehnici, ilustrarea modului de instalare si exploatare a claselor si extensiilor PEAR (PHP Extension and Add-on Repository) si multe altele.
Cu o pronuntata orientare practica si un continut dinamic, lucrarea ofera raspunsuri la numeroase probleme intilnite in practica de programare (

Cum se incarca un fisier pe server?, Cum se pot scrie scripturi independente de sistemul de gestiune a bazelor de date utilizat?, Cum se exporta datele dintr-un tabel MySQL intr-un document Excel?, Cum se proceseaza documentele XML?), ce pot fi solutionate prin folosirea instrumentelor puse la dispozitie de comunitatea PHP pentru dezvoltarea de situri.

Cuprins: PHP, limbaj de programare Web pentru server • Limbaje de programare Web pentru server • PHP si bazele de date • Sistemul MySQL • Utilizarea interfetei ODBC • Modificarea drepturilor de acces ale directoarelor si fisierelor • Incarcarea fisierelor pe server • PHP si XML

Despre Autor

Traian Anghel este profesor la Grupul Scolar Industrial „Anghel Saligny” din Braila, avind gradul didactic I. Este absolvent al Facultatii de Fizica din cadrul Universitatii Bucuresti si al cursului postuniversitar de specializare in informatica de la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati. A mai publicat: Pagini Web dinamice. Introducere in programarea Web pentru server (Scorpion, 2002), Dezvoltarea aplicatiilor Web folosind XHTML, PHP si MySQL (Polirom, 2005), Programarea in PHP. Ghid practic (Polirom, 2005), Programarea in PHP II. Generarea de continut multimedia (Polirom, 2006), Introducere in AJAX (Polirom, 2006), Dezvoltarea aplicatiilor Web folosind PHP si AJAX (EduSoft, 2007), Programare Web pentru liceu (Polirom, 2008), Programare RSS, Atom si Podcast (Institutul European, 2008)

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 312
Editura: Polirom
Apariția: 2005
ISBN: 973-46-0139-3
Dimensiuni: 16 x 23,5 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri