Programarea în Limbajul C/C++ pentru Liceu. Programare Orientată pe Obiecte și Programare Generică cu STL. Vol. 4

Mai multe poze

Programarea în Limbajul C/C++ pentru Liceu. Programare Orientată pe Obiecte și Programare Generică cu STL. Vol. 4
206,00 MDL (51,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Volumul al IV-lea al lucrarii Programarea in limbajul C/C++ pentru liceu vine in continuarea celor precedente, cu doua noi paradigme folosite in domeniu: programarea orientata pe obiecte si programarea generica, aceasta din urma ilustrata prin utilizarea bibliotecii STL. Sint integrate cunostinte si deprinderi pe care elevii si le-au format deja prin studiul volumelor anterioare, insa cu o schimbare de perspectiva in privinta modului de implementare, valorificind facilitatile oferite de STL.

Cartea este un instrument eficient de invatare, datorita numeroaselor exemple explicate si aplicatiilor de factura algoritmica incluse, utile atit elevilor de liceu, cit si studentilor care se initiaza in programare.
 
Din cuprins:

• Programarea orientata pe obiecte in C++
• Elemente de programare generica
• STL. Concepte generale
• Containere secventiale
• Clasele adaptor
• Containere asociative

Despre Autor

Emanuela Cerchez (n. 1968, Iasi) este absolventa a Facultatii de Matematica, sectia Informatica (1990), si a Seminarului pedagogic postuniversitar (1997), profesoara de informatica (grad didactic I), membra in Comisia Nationala de Informatica.
 
Autoarea a mai publicat la Editura Polirom: Internet. Manual pentru liceu (2000, avizat MEN), Informatica. Manual pentru clasa a X-a (coautor Marinel-Paul Serban, 2000, avizat MEN), PC. Pas cu pas (coautor Marinel-Paul Serban, 2001; ed. a II-a, 2005), Informatica pentru gimnaziu (coautor Marinel-Paul Serban, 2002, avizat MEC), Informatica. Culegere de probleme pentru liceu (2002), Programarea in limbajul C/C++ pentru liceu (vol. I, coautor Marinel-Paul Serban, 2005), Programarea in limbajul C/C++ pentru liceu. Metode si tehnici de programare (vol. II, coautor Marinel-Paul Serban, 2005),

Programarea in limbajul C/C++ pentru liceu (vol. III, coautor Marinel-Paul Serban, 2006).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 248
Editura: Polirom
Apariția: Noiembrie 2013
ISBN: 978-973-46-4081-2
Dimensiuni: 16 x 23,5 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri