Profeţiile Tatălui Bogat

Profeţiile Tatălui Bogat
138,00 MDL (30,94 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Cărții

Profeţiile tatălui bogat vor face mai mult decât să vă convingă de iminenta prăbuşire a pieţei de acţiuni. Cartea va arăta cum să vă construiţi propria arcă personală, care să vă asigure nu doar că veţi supravieţui furtunii ci că veţi şi profita de pe urma ei. Şi veţi profita din plin.

Învăţaţi...
- Cum temerile, visurile şi acţiunile milioanelor de oameni născuţi în timpul exploziei demografice vor controla viitorul economic.
- De ce vechiul sfat: „Cumpăraţi, păstraţi şi diversificaţi“ poate duce la dezastru financiar.
- Cum o altă ascensiune a pieţei de acţiuni se întrevede la orizont, înainte de marele faliment şi când anume prezice tatăl bogat că se va întâmpla aceasta.
- Cum să vă construiţi propria dumneavoastră arcă financiară, în aşa fel încât să vă menţineţi pe linia de plutire printre apele turbulente care vor veni.
- Descoperiţi investiţiile preferate ale tatălui bogat, inclusiv fondurile scutite de impozitele care vă aduc beneficii de 7 la sută şi mai mult.

Despre Autori

Robert T. Kiyosaki s-a născut şi a crescut în Hawaii, SUA. Provine dintr-o familie de profesori. După terminarea liceului, şi-a continuat studiile la New York. Absolvind facultatea, a intrat în Marina Americană şi a luptat în Vietnam. În 1977, a înfiinţat o companie ce a scos pe piaţă primul portofel din nailon pentru surferi, care în scurtă vreme a devenit un produs de succes. Este creatorul jocului CASHFLOW, ce reproduce condiţiile unei pieţe reale şi îi iniţiază pe jucători în secretele lumii financiare.

În 1995, a devenit cofondator al unei organizaţii internaţionale cu profil educaţional, care funcţionează în şapte ţări şi care şi-a propus iniţierea cursanţilor în arta afacerilor şi a investiţiilor. A scirs 15 cărți de dezvoltare personale, care s-au vândut în peste 28 milioane de exemplare.

Sharon L. Lechter a absolvit Universitatea de Stat din Florida, obţinând o diplomă în contabilitate. Ulterior, a devenit expert contabil la o companie IT, apoi director de impozite la o companie naţională de asigurări. În calitate de soţie şi mamă a trei copii, s-a orientat spre învăţământ, împreună cu inventatorul primei cărţi electronice talking book, a ajutat la extinderea acestei industrii.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Rich Dad Prophecy. What the Biggest Stock Market Crash in History is Still Coming… and How You Can Prepare Yourself and Profit from It!
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 368
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2007
ISBN: 978-973-669-370-0
Dimensiuni: 15 × 22,8 cm
Greutatea: 0.4600

Pareri