Produse Lactate. Tehnologii și Rețete de Obținere

Produse Lactate. Tehnologii și Rețete de Obținere
50,00 MDL (10,46 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Produsele din lapte sunt de importanţă maximă în alimentaţia noastră zilnică. Nu trebuie mereu cumpărate de la magazin pentru că ele pot fi preparate de noi înşine. Fabricarea fiecărui produs este explicată eficient şi pe înţelesul tuturor - încercaţi şi dumneavoastră - chair şi cu puţin ajutor veţi avea un succes extraordinar !

Autoarea, ing. Elisabeth Meier-Reithofer este profesoară la Şcoala profesională de agricultură din Warth-Eichhof, Niederosterreich, şi coordonează domeniul ”Prelucrarea laptelui”.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 110
Editura: Mast
Apariția: Ianuarie 2011
ISBN: 9789731822365
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri