Prizonierul Dorinţelor Mele

Mai multe poze

Prizonierul Dorinţelor Mele
97,00 MDL (24,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Dincolo de legi, dincolo de constrângeri, doar inima dictează.

Lady Rowena Belleme ar fi stăpâna propriei averi dacă ar fi bărbat. Dar în anul 1152, femeile, indiferent de rang, sunt obligate să se supună bărbaților din viața lor, iar soarta Rowenei se află în mâinile maleficului ei frate vitreg, Gilbert d’Ambray. Avar și lipsit de scrupule, Gilbert o obligă să se mărite cu Lyons de Kirkburough, un lord foarte bătrân, care moare înainte de consumarea căsătoriei, făcând astfel imposibilă apariția unui moștenitor ce i-ar asigura lui Gilbert pământurile și armata pe care și le dorește. Însă acesta are pregătit un alt plan diabolic – răpește un străin care să o lase pe Rowena însărcinată înainte de a anunțul oficial al morții lui Lyons.

Curând, printr-un joc al sorții, rolurile se schimbă, și Rowena ajunge în stăpânirea lordului Warrick de Chaville, bărbatul răpit și, întâmplător, cel mai mare dușman al lui Gilbert. Warrick, întotdeauna temut de sexul slab, este intrigat de Rowena, care nu pare să se teamă de el. La rândul ei, Rowena, obișnuită ca bărbații să o privească numai ca o modalitate de a-și atinge propriile scopuri, este uimită că Warrick pare cu adevărat interesat de ea.

Dar dragostea lor abia descoperită va fi suficient de puternică pentru a înfrânge ura și furia lui Gilbert?

Johanna Lindsey este una dintre cele mai populare scriitoare de romane romantice, cu peste 60 de milioane de exemplare vândute. Cărțile ei au fost traduse în mai mult de 12 limbi și figurează întotdeauna pe lista de bestselleruri din New York Times..

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 288
Editura: Litera
Apariția: Martie 2014
ISBN: 978-606-686-558-6
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri