Prizonierul Cerului

Prizonierul Cerului
169,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

    • 4 persoane au cumpărat acest produs.

Descriere

Autorul bestsellerului international Umbra vintului
 
Prizonierul cerului (2011), cel de‑al treilea volum din ciclul de romane inceput cu Umbra vintului si Jocul ingerului, revine la misterioasa si fascinanta lume din Cimitirul Cartilor Uitate, in centrul vechi al Barcelonei. In dimineata de Craciun a anului 1957, Daniel Sempere, cunoscutul protagonist, se afla singur in anticariatul tatalui sau, cind apare un personaj misterios.

Acesta isi manifesta interesul fata de unul dintre cele mai pretioase volume din magazin, tinut sub cheie, o editie frumoasa, cu ilustratii unice, din Contele de Monte‑Cristo. Desi nu pare sa aiba o pasiune aparte pentru carti, strainul insista sa cumpere aceasta editie scumpa si sa i‑o daru­iasca prietenului apropiat al lui Daniel impreuna cu o dedicatie stranie.

Vizita sa declanseaza o serie de aventuri uluitoare, pre­sarate cu urmariri, tradari, povesti de iubire, evadari spectaculoase din temnita, schimbari de identitate si reintoarceri din morti care schimba destinele tuturor si la care cititorii fideli vor lua parte cu sufletul la gura.

Recenzii

„Un roman al splendorii si al capcanelor, care la rindul lor ascund alte si alte capcane. In miinile lui Carlos Ruiz Zafon, fiecare scena imprumuta aerul misterios din primele filme ale lui Orson Welles. Trebuie sa fii cu adevarat romantic ca sa-i poti aprecia intreaga valoare, si abia atunci lectura ta va fi exceptionala.” (Stephen King)
 
„Curata magie, doar astfel de cuvinte pot descrie romanul lui Carlos Ruiz Zafon. Istorie si arta scrisului, intriga si caracter, personaje si profiluri sinuoase, totul ca la carte. Scriitura lui Zafon e aidoma unui parfum care se risipeste, seducator si senzual, dar a carui aroma persista si dupa ce ai uitat de el.” (Hamburger Abendblatt)
 
„Am gasit inca o carte care dovedeste ce minunat e sa te cufunzi intr-o poveste plina de resurse: seductie, risc, razbunare si un mister pe care autorul il tese magistral. Carlos Ruiz Zafon il depaseste chiar si pe extraordinarul Charles Dickens.” (The Philadelphia Enquirer)

”Prin cel mai recent volum publicat, Carlos Ruiz Zafón leaga toate firele epice lasate in aer in Umbra vintului si Jocul ingerului, intr-o tesatura uriasa, impecabil planificata. Personaje si biografii se intrepatrund ca intr-un puzzle, iar destine exceptionale se profileaza pe fundalul unei epoci iesite din comun. Tumultul istoriei si cel sufletesc merg mina in mina, autorul spaniol dovedindu-se un impecabil caligraf al unei epoci framintate.

Carlos Ruiz Zafón pur si simplu scrie frumos, fara insa a cadea in capcana unor figuri de stil inutile sau desuete. Face comparatii inedite, arunca in pagina epitete vii, dar mai ales contureaza personaje convingatoare. Indiferent daca vorbim de raufacatori sau tineri inocenti, de prostituate sau de mahalagii, de temniceri sau de oameni politici cu staif, autorul reuseste mereu sa gaseasca tonul adecvat si vorbele cele mai nimerite pentru a zugravi portrete.” - Razvan Mihai NASTASE , nr. 32, 10 august 20, in Romania literara

Despre Autor

Carlos Ruiz Zafon s‑a nascut la Barcelona, in 1964. A lucrat in publicitate si a colaborat la reviste prestigioase precum La Vanguardia sau El País. Pentru citiva ani, a locuit la Los Angeles, unde si‑a incercat condeiul scriind scenarii de film. Si‑a inceput cariera literara in 1993, cu o carte pentru copii, Printul din negura (Polirom, 2011), pentru care i s‑a decernat premiul Edebe. I‑au urmat romanele Palatul de la Miazanoapte (1994; Polirom, 2011), Luminile din septembrie (1995; Polirom, 2012), Marina (1999; Polirom, 2010), Umbra vintului (2001; Polirom, 2005), distins cu Prix du Meilleur Livre Etranger in 2004.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: El Prisionero del Cielo
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 248
BRAND: Polirom
Apariția: 2005
ISBN: 978-973-46-2645-8
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri