Printre Portocali

Printre Portocali
79,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Primăvara mirosul florilor de portocal curge senzual peste simţuri. Rafael Brull, tânăr deputat cu un viitor promiţător cade în patima simţurilor şi se îndrăgosteşte de Leonora, o cântăreaţă de operă retrasă la ţară după tumultul vieţii artistice.

Deşi total nepotriviţi aceşti doi tineri vor da naştere la bârfe, vor face plimbări cu barca în mijlocul nopţii scandalizând vecinii cu purtarea lor şi Leonora cu cântecul ei de femeie satisfăcută, îmbătată de parfumul florilor de portocal şi de iubirea neobosită a tânărului Rafael.

Sacrificând pentru moment tot viitorul se hotăresc să fugă în lume,însă Rafael revine la ferma condusă despotic de mama lui şi se conformă destinului ales de ea: căsătoria cu fata unui moşier bogat şi cariera lui de deputat.

După 8 ani destinul face ca discursul realizatului Rafael, acum chel şi cu burtă, să fie urmărit de ochii care altă dată îl băgau în răcori...

„Am fost o nebuna, fara sa-mi pot înfrâna capriciile, lasându-ma uneori atrasa de stralucirea bogaţiei, alteori de frumuseţe sau de valoare, fugind de îndata ce ma convingeam de faptul ca n-am sa dau de ceva nou, fara sa-mi pese de disperarea barbaţilor care-si vedeau visul frânt.

Si din toata aceasta cursa nebuna, ducându-i la disperare pe unii, înnebunindu-i pe alţii, tulburând viaţa în multe puncte ale Europei, am reţinut o învaţatura: ori ceea ce poeţii numesc dragoste nu exista si e o invenţie foarte placuta, ori eu nu sunt facuta pentru a iubi si sunt imuna, caci dupa o viaţa atât de agitata, acum, când îmi recapitulez trecutul, recunosc ca inima mea nu a simţit-o cu adevarat...“

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 350
Editura: Lira
Apariția: 2012
ISBN: 978-606-600-915-7
Dimensiuni: 11 x 18,5 cm
Greutatea: 0.5500

Pareri