Prinţesa gheţurilor

Prinţesa gheţurilor

Preț de Listă: 170,00 MDL (42,50 RON)

Preț: 85,00 MDL (21,25 RON)

Economisești: 85,00 MDL (21,25 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

În Fjällbacka, un orăşel pitoresc, aflat undeva într-o insulă din arhipelagul suedez, frumoasa Alexandra este găsită după mai multe zile moartă, în cadă. Trupul ei îngheţat şi-a păstrat tot farmecul: chiar şi după moarte, Alexandra pare a fi o ”prinţesă a gheţurilor”. Personajul principal al romanului este însă Erica Falck, o scriitoare de biografii, care după moartea părinţilor ei s-a retras temporar pe tărâmul natal, ca să scrie o nouă carte.

Ea este cea care o descoperă pe Alexandra, o fostă prietenă din copilărie. Erica este rugată de familia Alexandrei să scrie un articol în memoria acesteia. Şi cum cele două prietene nu se mai întâlniseră de 25 de ani, Erica are nevoie să-i cunoască pe cei care i-au fost apropiaţi Alexandrei, pentru a mai afla câteva lucruri despre ea şi a-i putea face un portret. Începe astfel să descopere mistere bine îngropate și secrete de familie, printre care și faptul că Alexandra era însărcinată.

Lucrurile se complică și mai mult când autopsia demonstrează că aceasta a fost de fapt asasinată, povestea luând acum pentru Erica o altă întorsătură. 

Intriga este absolut superbă. O carte pe care nu o poţi lăsa din mână. -- Sala Allehanda, Suedia
 
”E o lectură uşoară şi plăcută, în care se vede printre rânduri şi modul de viaţă din Suedia de azi.” -- Adriana Bittel - Formula AS

  

Despre Autor


 

Camilla Läckberg s a născut în 1974. Înainte de a deveni cea mai populară scriitoare suedeză de romane poliţiste, a lucrat mai mulţi ani ca director de marketing. Înscrierea la un curs de creative writing i-a schimbat destinul. Sirenaface parte dintr o serie de şapte romane (Seria Fjällbacka) ce s-au bucurat de un succes enorm de piaţă şi de critici foarte bune.

Această serie este în curs de publicare în peste 30 de ţări. De aceeaşi autoare, la Editura TREI au mai apărut: Copilul german, Prinţesa gheţurilor, Predicatorul, Piază rea şi Cioplitorul în piatră.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Isprinsessan
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 456
Editura: Trei
Apariția: Noembrie 2011
ISBN: 978-973-707-367-9
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.5080

Pareri