Principiul 80/20 pentru Dezvoltare Personală. Cele Noua Idei Esențiale ale Aplicării Principiului 80/20 în Muncă (LIVRARE: 7 ZILE)

Principiul 80/20 pentru Dezvoltare Personală. Cele Noua Idei Esențiale ale Aplicării Principiului 80/20 în Muncă (LIVRARE: 7 ZILE)
249,00 MDL

Disponibilitate: La comandă

Livrare în decurs de 7 zile!

Descriere

Exista un alt mod interesant de a crea avutie. Corporatia sau capitalul nu mai este rege. Indivizii creatori si echipele lor sunt noua forta motrice a economiei, creand - si captand - avutia si bunastarea.

Revolutia 80/20 este la fel de importanta ca si celelalte trei momente de tranzitie din istoria economica: revolutia agricola, revolutia industriala si revolutia manageriala. Acestea au dat nastere unor schimbari radicale in economie si societate. Acelasi lucru se va intampla probabil in urmatoarele doua decenii.

In aceasta continuare a lucrarii sale clasice intitulate Principiul 80/20, Richard Koch arata cum il poate ajuta acest principiu pe fiecare om sa devina o persoana eficienta.

Indivizii inovatori capata treptat suprematia in lume. Aflati cum puteti folosi cele „noua idei esentiale ale aplicarii principiului 80/20 in munca“ pentru a da un impuls propriei cariere, spre a va bucura nu doar de recompense financiare deosebite, ci si de o viata profesionala implinita si relaxata.

„Cele noua idei esentiale ale aplicarii principiului 80/20 sunt o imagine edificatoare si stimulatoare a calitatilor necesare unui inceput reusit in afaceri.“ -- Management Today

„Luati-i de aici pe cei mai importanti douazeci de oameni ai nostri, si va spun ca am deveni o companie lipsita de importanta.“ -- Bill Gates, presedinte Microsoft

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 192
Brand: Meteor Press
Apariția: Ianuarie 2013
ISBN: 978-973-728-596-6
Dimensiuni: 14,5 x 21 cm
Greutatea: 0.2300

Pareri