Principiul 80/20 pentru Dezvoltare Personală. Cele Noua Idei Esențiale ale Aplicării Principiului 80/20 în Muncă (LIVRARE: 15 ZILE)

Richard Koch

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Descriere

Exista un alt mod interesant de a crea avutie. Corporatia sau capitalul nu mai este rege. Indivizii creatori si echipele lor sunt noua forta motrice a economiei, creand - si captand - avutia si bunastarea.

Revolutia 80/20 este la fel de importanta ca si celelalte trei momente de tranzitie din istoria economica: revolutia agricola, revolutia industriala si revolutia manageriala. Acestea au dat nastere unor schimbari radicale in economie si societate. Acelasi lucru se va intampla probabil in urmatoarele doua decenii.

In aceasta continuare a lucrarii sale clasice intitulate Principiul 80/20, Richard Koch arata cum il poate ajuta acest principiu pe fiecare om sa devina o persoana eficienta.

Indivizii inovatori capata treptat suprematia in lume. Aflati cum puteti folosi cele „noua idei esentiale ale aplicarii principiului 80/20 in munca“ pentru a da un impuls propriei cariere, spre a va bucura nu doar de recompense financiare deosebite, ci si de o viata profesionala implinita si relaxata.

„Cele noua idei esentiale ale aplicarii principiului 80/20 sunt o imagine edificatoare si stimulatoare a calitatilor necesare unui inceput reusit in afaceri.“ -- Management Today

„Luati-i de aici pe cei mai importanti douazeci de oameni ai nostri, si va spun ca am deveni o companie lipsita de importanta.“ -- Bill Gates, presedinte Microsoft

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 192
Apariția: Ianuarie 2013
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 14,5 x 21 cm
ISBN: 978-973-728-596-6