Principiile şi Managementul Achiziţiilor

Principiile şi Managementul Achiziţiilor
50,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Descrierea Cărții

Autorii sînt încurajaţi de faptul că această carte continuă să fie considerată valoroasă: în momentul scrierii acestei ediţii, ea încă ocupa primul loc în lista vînzărilor de carte a Chartered Institute of Purchasing and Supply.Printre revizuirile din ediţia a opta se numără rescrierea în profunzime a cîtorva capitole şi includerea unei cantităţi importante de materiale noi, care reflectă schimbările din practică şi din raţionamente.

Cartea este împărţită în patru secţiuni. Prima secţiune, pe tema obiectivelor şi organizării, abordează sfera de cuprindere a activităţii de achiziţii, aspectele şi considerentele strategice pertinente, structura şi organizarea achiziţiilor, dezvoltarea şi evoluţia activităţii. A doua secţiune se referă la variabilele-cheie ale achiziţiilor: calitate, cantitate, preţ, sursă, negociere. Partea a treia este dedicată principalelor activităţi şi aplicaţii ale achiziţiilor, abordînd procesele asociate cu achiziţiile din anumite pieţe sau ramuri economice.

Ultima secţiune vizează sistemele, mecanismele de control şi personalul şi include o apreciere a direcţiei în care se îndreaptă cercetarea din domeniul achiziţiilor.
Continuăm să sperăm că această carte îşi va păstra interesul pentru comunităţile de practicieni şi teoreticieni. Autorii au încercat să creeze un echilibru între cerinţele unui text pur academic şi tratamentul uneori simplist al ideilor întîlnit în literatura de specialitate destinată managerilor.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 524
Editura: Arc
Apariția: 2011
ISBN: 9975-61-343-8
Dimensiuni: 16,5 x 23,5 cm
Greutatea: 0.8500

Pareri