Prințesa Diana. Povestea Nespusă

Prințesa Diana. Povestea Nespusă
79,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Ultimul roman al scriitoarei britanice Monica Ali, Povestea Nespusă porneste de la viata printesei Diana si se construieste in jurul ideii ca aceasta nu a murit in accidentul de masina din august 1997, de la Paris, ci si-a inscenat propria moarte pentru a putea sa o ia de la capat, undeva intr-un orasel din SUA.

Este posibil ca, prinsa in tumultul vietii mondene, mereu in atentia presei, printesa Diana si-ar fi dorit probabil sa duca o viata obisnuita, iar autoarea porneste de la aceasta idee pe care o dezvolta in romanul sau.

Ideea romanului porneste de la povestea vietii printesei Diana, insa personajul din cartea Monicai Ali este unul fictiv, o anumita Lydia.

Diferentele dintre personajul literar si printesa Diana sunt foarte mici, cele doua personaje aproape ca se suprapun.

Traind o viata privilegiata, mereu in atentia presei, Lydia, ca si Diana, se simtea adesea singura si prizoniera, conform autoarei. Spre deosebire insa de Diana, Lydia isi insceneaza propria moarte si dispare pentru a incepe o noua viata intr-un orasel din SUA.

Dupa 10 ani de la presupusa moarte, Lydia este vazuta intamplator de un paparazzo care o recunoaste si de aici se dezvolta intriga romanului.

Romanul de debut semnat de Monica Ali, Brick Lane, este un bestseller international si i-a adus autoarei o nominalizare pentru Booker Prize

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 336
Editura: Lira
Apariția: 2012
ISBN: 978-606-600-454-1
Dimensiuni: 11 x 18 cm
Greutatea: 0.5500

Pareri