Primele Experiențe Sexuale

Primele Experiențe Sexuale
99,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

    • 1 persoane au cumpărat acest produs.

Descriere

Sa faci prima dată dragoste este o experiență de care un adolescent își amintește întreaga sa viață. De la primele întâlniri la gesturile de iubire, o carte care îi îndrumă pe adolescenți în viața sentimentală și sexuală.

La 15 ani, doriţi sa mergeţi mai departe, sa va lăsaţi conduşi de noi dorinţe, de nerăbdarea de a simţi trupul celuilalt... A trecut vremea simplului flirt şi a primelor sărutări! Primii paşi către sexualitate nu sunt însă întotdeauna uşor de făcut... Fără falsă pudoare, această carte evocă actul sexual, bolile, astfel încât să vă puteţi orienta în descoperirea proprie a sexualităţii.

Nu e nicio ruşine în a-ţi simţi trupul şi mintea cerând imperativ mângâieri. Nu e nicio ruşine în a dori sâ împărtăşeşti intimitatea unei fete sau a unui băiat. Fie şi numai pentru o clipă de fericire şi pentru a te lăsa în voia plăcerii. Poţi însă să spui da, poţi spune şi nu. Dragostea nu se face cu forţa; ea ţine de o decizie ce trebuie luată în doi. Fiecare dintre noi este în drept să decidă în legătură cu viaţa sa intimă şi sexuală. Esenţialul este să reuşeşti să-i apreciezi consecinţele de ordin emoţional şi medical.

Dacă este bine să te abandonezi în braţele cuiva şi să te laşi purtat de plăcere, actul sexual te poate expune şi unor pericole: sarcină nedorită, sida, boli sexuale transmisibile...

Această lucrare nu doreşte nici să sperie pe cineva, nici să facă pe cineva să ignore dragostea. Dimpotrivă, ea caută să ofere informaţii clare şi simple despre sexualitate. Totul pentru a permite adolescenţilor să-i descopere misterele, fără tabuuri, cu entuziasm şi plăcere.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Première Expériences Sexuelles
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 108
BRAND: Cartier
Apariția: 2009
ISBN: 978-9975-79-568-5
Dimensiuni: 13,5 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri